Берлускони уреди Дарина в Белия дом

  • 04 октомври 2012 06:41

  • 3263
  • 0
Берлускони уреди Дарина в Белия дом
©

Вдовицата на Илия Павлов - Дарина скочи на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият. Преди месец екип на италианското предаване "Сънувайки Италия", е направил ексклузивно интервю с американския президент. То е излъчено в телевизията на бившия италиански премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 и се твърди, че именно той е уредил тв изявата на Павлова, пише "България Днес".

Поредното потвърждение е, че именно Берлускони е предложил нашенката за награда на фондация "Италия - САЩ". Призът се връчва за принос между двете страни именно с продуцираното от Дарина предаване. То се излъчва в телевизия "Рате 4", в която Павлова е съдружничка с експремиера на Италия.

Днес ще й бъде връчена наградата "Америка" за 2012 година от фондацията "Италия - САЩ" в италианската Камара на депутатите в Рим под егидата на президента Джорджо Наполитано.

Последвайте канала на

3263 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини