Ръсел Бранд се среща с близначки от "Плейбой"

  • 27 септември 2012 20:10

  • 1885
  • 0
Ръсел Бранд се среща с близначки от "Плейбой"
©

Ръсел Бранд се опита да си уреди среща с Плейбой близначките Карла и Мелиса Хауи, след като ги забеляза в публиката по време на едно от своите изпълнения.

Британският комедиен актьор, чието име в последните месеци бе свързано с най-различни звезди (като Гери Халиуел), се опита да си подсигури гореща среща с моделките Карла и Мелиса Хауи по време на свое комедийно представление в Бевърли Хилс във вторник, пише actualno.com.

„Когато прожекторите светнаха, някои момичета започнаха да крещят от радост, че виждат Ръсел Бранд. Той им каза, че са странни и не се интересува от тях. След това избра нас двете. Един от екипа на Ръсел ни каза да го изчакаме отвън. Той се надвеси през прозореца на колата си и ни каза, че изглеждаме страхотно. Не можеше да повярва, че сме близначки”, разказва червенокосата Карла пред вестник The Sun.

„Ръсел каза, че се прибира у дома и ни попита дали бихме искали да отидем с него. Веднага щом дойде някакъв фотограф, Бранд взе телефонните ни номера и потегли”, продължава Карла.

Близначките преди са се срещали с футболиста Ашли Коул, а любовната хронология на Ръсел е прекалено сложна. Откакто се раздели със съпругата си Кейти Пери през декември, актьорът е като развързано куче, но се твърди, че все още не е готов за серизона връзка. В това се убеди и спайската Гери Халиуел.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1885 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини