Цветанов: Не можем да оповестим резултатите за атентата в Бургас

  • 16 септември 2012 14:15

  • 742
  • 1
Цветанов: Не можем да оповестим резултатите за атентата в Бургас
©

Към  момента все още не може да бъдат оповестени резултати от разследването на терористичния атентат на летище Бургас, каза вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в отговор на въпрос, че президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е заявил, че резултатите от доклада ще са ясни в срок до 15 септември.

„Не зная защо президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е дал такива срокове. Едно разследване е доста продължително, особено когато говорим за терористичен акт и аз се отнасям с огромна отговорност и сериозност по този терористичен акт. Знаете, че не спираме да разговаряме и да обменяме информация с оперативните служби на други държави. Има постъпила информация през последните 20-30 дни, която се обменя и се анализира от колегите в София и от колегите в другите държави. В момента няма какво да ви съобщим публично, но работим много усилено и се надявам, че ще имаме резултати”, каза Цветанов.

Той допълни, че към момента няма извършени арести на заподозрени. На въпрос как ще коментира думите на народния представител Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че правителството е знаело за подготвяния атентат дни преди той да се случи, министър Цветанов каза: „Смятате ли, че правителството ще знае за атентата и няма да предприеме мерки?! Това е толкова популистко и е толкова несериозно, колкото е несериозен и дебатът който си водят в БСП”.

Последвайте канала на

742 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ИзЦвъкан:

2012.09.19 | 11:35

1
Не мо`ем, оти нема такива!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини