Красимир Каракачанов: България търпи разгром

  • 07 септември 2012 08:12

  • 4204
  • 22
Красимир Каракачанов: България търпи разгром
© Булфото

Предложили сме на всички патриотични и националистически организации да седнем на една маса и да си подадем ръка.

Това каза в сутрешния блок на БНТ лидерът на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

"В момента държавата търпи разгром. 20 години българите търпят грабеж и налагане на монополите. Външната ни политика обслужва всичко друго, но не и националния ни интерес. Ако искаме това да се промени, трябва да си подадем ръка. Получихме отговор на писмото с призив за обединение от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и лидера на "Защита". Ние няма какво да делим, обединени ще бъдем по-силни. Тук няма място за лични амбиции, националните интереси стоят над личните", добави Каракачанов. Той каза, че разбира подкрепата на "Атака" за ГЕРБ в началото на мандата им. Според Каракачанов Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е имал надежда, че правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще провежда политика, по-различна от тази на останалите политически сили, управлявали след 1989 г.

Лидерът на ВМРО заяви, че проучвания сочат, че 10-15% от българите искат такова патриотично обединение, какъвто предлага той, на политическата сцена. "Не ми е безразлична съдбата на България, защото ние сме страната с най-ниски доходи в Европа, населението ни намалява най-бързо и се циганизира. 20 г. политиците разделяха българите на враждуващи лагери и ги обираха зад гърба им. Време е това да се промени. Основните ни противници на изборите ще бъдат всички партии, за които политиката не е кауза, а възможност за лично обогатяване", каза още Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4204 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
IQ146

2014.10.23 | 09:53

22
Всъщност това, за което съществува политиката като занятие и политиците като практикуващи го, е да работят за народните дела. Политики колкото щеш, включително и националистически... И по това се различават държавите-практикуват различни схващания как се живее по-добре, кое е по-добро. Дотук-добре, интересното става, когато в политиката влязат откровени КРАДЦИ, или по-лошо, когато ВСИЧКИ в ПОЛИТИКАТА са ОТКРОВЕНИ КРАДЦИ. Когато политиката стане основно и единствено средство за ЗАБОГАТЯВАНЕ на практикуващите я. Не знам как се нарича такава обществена система, но ние в България сме свидетели точно на това. Вече не е критерий и обект на спор каква да е политиката и как да се постига това и онова. В основен проблем се превръща опазването на общественото богатство от КРАДЦИ. Че без пари всякаква ПОЛИТИКА е НЕВЪЗМОЖНА! Просто НЯМА ПАРИ! А ВСЯКА година бюджетът събира 40-50 млрд.лв. Това са бая пари! Затова сега избираме политиците ЗА ДА НЕ КРАДАТ! Не е важно колко са компетентни, компетентността е твърде разтегливо понятие, важно е да не КРАДАТ! Ако Борисов НЕ КРАДЕ, ще го изберем пак, ако КРАДЕ, ще се оглеждаме и ще търсим друг, може би Кунева, може би Станишев, може би ГОЦЭ, може би Капон, може би Яне, може би Костов, може би СДС, може би Каракачанов, може би Слави Бинев, може би Доган, може би Каролев, може би Волен, може би тия от ТВ Скат, не им знам имената, може би Лидер на Ковачки, може би Марешки, може би Сульо, може би Пульо и т.н., и т.н... А може би някой ден и батко ви с голямото IQ или някой такъв като мен, знае ли някой? Според мен от всички изброени и реалистични възможности, бате ви Бойко Борисов НАЙ-НЕ КРАДЕ! И ИЗГРАЖДА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ! Така аз мисля, затова ще гласувам за него! А на тия, дето плещят за диктатура, да попрочетат малко за Чили след Алиенде-най-корумпираното в чилийската история правителство, съставено от социалисти...А тези, за които интелектуалния капацитет на Борисов представлява лична обида, да си зададат въпроса, няма ли да бъде обидно и приемливо ли е да те ЛЪЖАТ и КРАДАТ (псевдо)интелектуални титани и салонни лустросани типове...

2012.09.09 | 22:43

1
Ало 46 ,смени плочата вече , излагаш се ,това го пейсваш от 1 година. Кажи нещо друго и аз ще ти дам една единица ама отзад 46+1= 47

2014.10.23 | 09:51

20
Я влязат в следващият парламент всяка една от уж патриотичните партии и взеха да драпат за обединение , че поне да влязат като коалиция и после пак цял мандат да се крият по банките в парламента докато пак не замирише на избори . ВМРО като беше колко години в парламента сигурно попречи на безбройните беззакония или пък АТАКА от последните два парламента !

2014.10.23 | 09:52

21
Ти какво мислиш, че може да се направи с 4-5 депутата при наличието на мнозинства от над 70 и 100 депутати от другите партии? Нали се сещаш, че те са като песъчинка в пустинята.
ХА-ХА ГОЛЯМ МАЙТАП

2014.10.23 | 09:51

19
Навсякъде по партиите е пълно със бивши и настоящи агенти на ДС и се чудят защо не вървят нещата !

2014.10.23 | 09:51

18
Има много националистически партии, защото всеки се бори за парче от баницата. А сега се заговаря за обединение, защото виждат, че нямат никакъв шанс да влязат в парламента. Не че имат намерение да направят нещо, просто идват избори и търсят всякакъв повод, за да се говори за тях. В 21 век в страна от Европейския Съюз никой не може да постави циганите "на място". Просто законите не го позволяват. Вижте какво става в Париж - разпъват си катуните и никой не може да ги изгони. Не го одобрявам, но това е реалността. Борбата за промяна на циганите трябва да се води в Брюксел, а всички приказки тук са само капан за наивници, с надежда за още някой глас на изборите.

2014.10.23 | 09:50

17
Важното е мангалите да бъдат сложени там където им е мястото , то е ясно че всички гадни политици крадат и ще продължават да крадат независимо какви обединения стават и какво обещават, поне мангалите да не се чувстват недосегаеми !!
Браво

2014.10.23 | 09:50

16
БРАВО,аз подкрепям това действие за обединение Целта е да изритаме с шутове тези мутро олигарси Герб.Само обединението прави силата.Всички Българи ще подкрепум този съюз на АТАКА с ВМРО БРАВО и сполая
Отвратен от мижитурки

2014.10.23 | 09:50

15
не ми пускат коментара за 8-ми път

2014.10.23 | 09:49

14
аз съм искам да направят минималната заплата 100 лева
Георгиев

2014.10.23 | 09:49

12
Какво ще ми разправяте -че Бойко изграждал инфраструктурата на България. Ако си беден и без работа и без никакви доходи с какво ще ти помогне инфраструктурата- че до 1989 година в България да не би да нямаше пътища и работещи предприятия.В един да кажем по-малък град с население към 25 000 жители имаше поне над 30 малки,средни и големи предприятия.

2014.10.23 | 09:49

13
Единственото нещо, направено от Бойко беше рязането на лентички. Всичките проекти и тяхното осъществяване да не мислите, че стават от днес за утре? НЕ Е ТАКА. Почти цялата работа е свършена от Станишев и предишното правителство, което Бойко обвинява за всичко, което се сети. А Бойко нали режеше много лентички в началото, а после нещо се поспря, защо мислите? Защото той не е свършил нищо, затова.

2014.10.23 | 09:49

11
Хора, прогледнете най-после. Не бъдете коне с капаци, които вярват на всичко, което им се каже. Бъдете ХОРА, МИСЛЕТЕ, използвайте собствените си мозъци, съмнявайте се. Единственото нещо, което правят са грабежи. Те ограбват ВАС, вашите пари, вашите любими хора, вашите деца, вашият живот, живота на всички. И ще продължат да го правят, защото ВИЕ ИМ ГО ПОЗВОЛЯВАТЕ. Защо в другите държави не е така? Вземете Франция за пример. Хората са взели живота и съдбата си в собствените си ръце и са правили революции, това е бил начинът. Няма начин да не сте чували за поне една френска революция, една от многото. Замислете се защо е така, не е било, защото живота им е бил прекрасен.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини