80 дка фиданки изгоряха след небрежно боравене с огън

  • 04 септември 2012 08:50

  • 617
  • 0
80 дка фиданки изгоряха след небрежно боравене с огън
©

Небрежност при боравене с открит огън унищожи 200 кв. м. жив плет и 100 кв. м. телена ограда в хасковското село Любеново. Спасени са 2 сгради. С два автомобила от РСПБЗН - Хасково са гасили пожара в суха трева и жив плет, собственост на мъж от селото.

В процес на установяване са причините за другия пожар, нанесъл щети- 80 дка фиданки в димитровградското село Крепост. С 3 автомобила РСПБЗН - Димитровград са гасили пламъците в млади борови насаждения и суха трева край селото. 300 дка широколистна гора и две сгради са били спасени, е записано в бюлетина на областната служба „Пожарна безопасност и защита на населението”.

10 са били пожарите в сухи треви на територията на региона през изминалото денонощие: в с. Крепост, в с. Маточина, край околовръстния път на Свиленград, между селата Студена и Сладун, до поделение “Фазан” в Любимец, по пътя за Харманли след Симеоновград, в местността “Дядо Ивановия мост” край Симеоновград, на ул. “Барон Хирш” там, в местността “Пашови ливади” край Тополовград и на разклона за село Орлов дол там.

Последвайте канала на

Novini.bg
617 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини