Четвъртък е най-добрият ден за секс

  • 30 август 2012 16:39

  • 1925
  • 0
Четвъртък е най-добрият ден за секс
©

Изследователи от Лондонското училище по икономика са стигнали до извода, че четвъртък е най-добрият ден за секс, цитирани от вестник "Сън".

Причината е, че естествените нива на кортизол в организма, които стимулират секс хормоните са най-високи именно днес - в четвъртък. Доктор Пам Стур обаче призовава да подобряваме сексуалния си живот всеки ден, а не цяла седмица да чакаме четвъртъка.

Ето какви са нейните предложения:

Шоколадът е храната на любовта. Затоплете парченце шоколад, задържайки го между устните си и го използайте, за да рисувате с него по тялото на партньора. С разтопен шоколад докоснете и ерогенните зони на любимия или любимата.

Говорете си мръсотии. Това възбужда допълнително и може да повиши градуса на забавлението и без играчки или белезници с пухчета.

Правете го на музика. Доказано е, че рок парчетата предизвикват най-добра сексуална нагласа, на второ място е R&B-то.

Осветлението. То трябва да е много премерено - повечето жени предпочитат да го правят на тъмно, защото сравняват телата си с тези на супермоделите и се чувстват зле дори и от дребните несъвършенства. Мъжете обаче повишават степента на усещанията си визуално. Най-доброто компромисно решение е да запалите няколко свещи - меката светлина от тях прави преживяването още по-еротично.

Пикник в леглото през дъждовен ден. С това конкретно предложение призовават към повече романтика дори по време на храненето. Можете да се храните един друг с много целувки между вкусотиите.

И все пак дори да се възползвате от всички предложения на специалистите, не забравяйте, че всъщност днес е четвъртък!

Последвайте канала на

1925 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини