Слави Бинев: Бойко Борисов готви убийството ми

  • 30 август 2012 06:38

  • 6101
  • 24
Слави Бинев: Бойко Борисов готви убийството ми
©

Евродепутатът Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на пусна безпрецедентно открито писмо, че му се готви унищожението.

Не само като политик и евродепутат - можело да посегнат и на живота му. За престъпния заговор той подозира и обвинява лично премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, пише в. "България Днес".

"От сериозен източник, когото не мога да назова, защото ще застраша неговата сигурност, получих информация, че се готви физическото ми унищожение, или дискредитирането ми като политик. Източникът на информация разкри обстоятелства и факти, заради които не се съмнявам в неговата надеждност.

Подозирам и обвинявам лично министър–председателя на Република България, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, за планирането и евентуалното извършване на незаконни действия срещу мен! Поради това не адресирам настоящето писмо до него, въпреки че той е компетентен и отговорен за всичко в държавата ни, защото проблемът всъщност идва от него!

В българската история от последните 20 години има не един и два случая на „окончателно решение” спрямо политически неудобни хора. Парадоксално, в момента аз и формацията ГОРД, която създадохме със съмишленици, е единствената реална опозиция в страната ни, невлизаща в никакви колаборации с управляващите. Тези обстоятелства ме карат да поискам официално и публично от българското Министерство на вътрешните работи отговор, дали смята да предприеме мерки за моята защита и ако да, какви?

До момента два пъти пусках различни жалби към полицията, но вместо органите на МВР да привикат за разпит хората, срещу които е подаден сигнал привикват първо мен „за сведения”. В отговор на моя жалба за неправомерни действия на полицаи, аз получавам официално становище от МВР, че действията им са в съответствие със законите. В същото време те биват вътрешно наказани", пише в официалното писмо Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
6101 24

Коментари 24

Добави коментар
хе хе хе

2014.06.05 | 09:37

24
Тоя бандит се взе много насериозно. добре ,че лудия Сидеров те прати в чужбина на народна сметка щото си плати, че да отървеш кожата преди години, когато конкурентните групировки наистина щяха да те гръмнат! Дори и архонтството му на тоя плужек е платено - демек никакво! Докато има подобни политици и подобни партии ,като Атака дето да им дават подслон нищо ново и добро не чака България!
А народа ти готви шамар на изборите!!!

2014.06.05 | 09:37

23
Тоя вече го прекали! Г-Н БОРИСОВ, ДОКОГА ЩЕ СИ ТРАЕТЕ??? ОСЪДЕТЕ ТОЗИ МИЗЕРНИК ЗА КЛЕВЕТА!!! Нека даде доказателства! Ако не успее го вкарайте в психиатрия!

2014.06.05 | 09:36

22
няма лошо един кърлеж по-малко
уъ

2014.06.05 | 09:36

21
БОКЛУК

2014.06.05 | 09:36

20
ХА ХА ХАААА, тоя забравен смешник реши , че трябва да напомни за себе си...формация ГОРД, това отборче по футбол на малки вратички ли е или какво ?
сашо

2012.09.03 | 18:07

12
ааа не ,тия още нямат квалификация за футбол на малки вратички ,тва е отбора по жуменка на село трънчовица плевенско
pif

2014.06.05 | 09:35

19
ТЪП,ПО-ТЪП,НАЙ-ТЪП,СЛАВИ БИНЕВ
S

2014.06.05 | 09:35

18
Кой го бръсне за слива "архонта", та да го убива?! Въобразил си е нещо, по същия начин както го набиха хората на Жоро Илиев и той самия лично! Прочетете книгите на Надя чолакова - Живей бързо - книга 1, 2 3: Васил и Георги Илиеви, и ще разберете много неща за измисления евродепутат (между другото пълен простак, което носи в себе си и с нищо не може да се изтрие).
Дидо

2014.06.05 | 09:35

17
Ха-ха-ха, измислено и несъществено малко човече, с купена титличка, дреме му на някой за жалкото ти съществувание! И да "получиш вестници" няма да е голяма загубата!

2014.06.05 | 09:35

16
комунистическо лайно, прави се на интересен и до някъде успява ето обсъждаме го ... изрод като всички комуняги явно е болен от спин и той ...

2014.06.05 | 09:34

15
Тоя се взема на сериозно и май си мисли, че и ние. Не бе момче, всички знаем, че си мутра. Какъв политик си, че ще те дискредитира някой. Ти се просто едно самовбюбено нищо. Не може да те дискредитират, защото няма на къде. Можеш да си купиш гласове от циганите, можеш да си купиш всякаква титла, ако има продажник да ти я продаде, но не можеш да си купиш уважение. Особено, когато не го заслужаваш. Ти се едно доказателство за недостатъците на демокрацията в България, която позволява даже на типове като теб да занимават обществото със себе си. Позор за теб! Правиш се на патриот, а си циркаджия и срам за Родината си!

Добави коментар

Водещи новини