Четирима военни са заподозрени в подготовката на убийство на Обама

  • 29 август 2012 07:48

  • 667
  • 1
Четирима военни са заподозрени в подготовката на убийство на Обама
©

Четирима американски военнослужещи са били обвинени в подготовката на държавен преврат и убийство на президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, предаде ИТАР-ТАСС.

Обвинените са от младшия офицерски състав на Трета моторизирана дивизия на база Форт Стюърт, щат Джорджия. По данни на прокуратурата на САЩ военнослужещите са част от радикална групировка. Те планирали да превземат оръжейния склад на Форт Стюърт и да разрушат сградата на Управлението за вътрешна безопасност и хидросъоръжения на щата Вашингтон.

След това са смятали да извършат покушение над президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и държавен преврат.

Прокуратурата все още не разполага с данни за наличието на други замесени военнослужещи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
667 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.08.29 | 18:12

1
Егати смехорията!Тия хамерхаплъовци живеят в непрекъснат параноичен екшън.Та значи,...превземаме оръжейните складове,взривяваме шлюзове и язовири, след това, по наша заповед,всички самолетоносачи,ескадрили с В-52,пълчища от Танкове и талази от"Фантоми" извършваме превземането на Белият дом.Горките четирима смотлъовци,кръкнали по няколко бири(те и да пият не могат,като мъже)дрънкали глупости и ето ти ,заверата е готова.ЦИРК!.Та нали само трима от гардеробите на тяхната МР,ще ги потроши като царевица,само с палките.

Добави коментар

Водещи новини