Министър Дончев сформира оперативен екип в Перник

  • 26 август 2012 16:44

  • 476
  • 0
Министър Дончев сформира оперативен екип в Перник
©

Оперативна група за преодоляване на последствията от земетресенията в Перник сформира командированият в града министър по еврофондовете Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Екипът разработва единна база данни с информация за всички граждани, засегнати от бедствията в областта. Смесена работна група започва посещения на място за преглед и набавяне на допълнителна информация за крайно нуждаещите се лица, които обитават жилища в критични условия, без собственост и без възможност за подпомагане.

В екипа, който започва работа от понеделник, влизат представители на Областна администрация-Перник, Междуведомствената комисия към Министерския съвет, Общината и Агенцията за социално подпомагане и Регионалната дирекция за национален строителен контрол.

От понеделник всеки работен ден от 10.00 до 11.30 ч. в Областна администрация-Перник екипът на министър Дончев ще приема сигнали и информация от гражданите. Информация и препоръки вече се приемат и по електронен път чрез специално създадения адрес signali-pernik@government.bg. Новини и актуални данни от работата на оперативната група ще бъдат публикувани регулярно и на специална секция в Интернет страницата на Областната администрация www.pernik.e-gov.bg.

В понеделник министър Дончев ще се срещне с представители на учебни заведения в Перник, чиито сгради са със сериозни щети от трусовете. В срещата ще участва и зам.-министърът на Министерството на образованието Милена Дамянова.

Последвайте канала на

476 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини