Бойко Борисов: Колегата Станишев щеше сам да се надене

  • 24 август 2012 09:38

  • 8068
  • 37
Бойко Борисов: Колегата Станишев щеше сам да се надене
© Булфото

Колегата Станишев щеше сам да се надене с един вот на недоверие по тема Олимпиада, как се усети в последния момент, че го тикат неговите хора да падне в най-приятен капан, защото щях да му покажа снимките как изглеждаше Спорт палас по време на неговото управление и как изглежда сега.

Това е заявил премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на правителственото заседание в сряда, при обсъждането на Постановление за предоставяне допълнителни средства за изграждане на нови и ремонт и модернизиране на съществуващи физкултурни салони в общински училища и обособяването им в многофункционални спортни зали. Това стана ясно от стенограмата от заседанието на Министерски съвет.

В сряда правителството прие Постановление за финансиране на десет общински училища в девет общини на стойност до 10 милиона лева като средствата са приоритетно за спорт. „Как изглеждаше Белмекен, как изглежда сега. Как изглеждаше залата на Йовчев за гимнастика, акробатика и скокове и всички дисциплини, които се тренират там, как изглежда сега. Щях да му покажа Спортната зала в София, която беше в неговите мечти, както на него, така и на Весела Лечева. Щяхме да му покажем така един прекрасен лекоатлетическите писти, които направихме, залите по стрелба с лък включително”, казва Борисов.

"С радост бих го развел в спортната зала в Пловдив, където 30 хиляди студенти спортуват. Може би по стадионите, които направихме дори и в градове където са червени кметовете. Щеше да е приятно учуден, че сме провели световните купи по ски за мъже и жени. Неговият съпартиец Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в щеше да му каже, че три години подред изпълнява пълната програма на федерацията по мотокрос, и че за първи път имаше по фрийстайл първенство в България. Щях с удоволствие да му покажа строежа при пловдивската многофункционална голяма зала и в Русе, а може би да види и какво сме направили за волейболистите. Парите, които се даваха за тези турнири и благодарение на тези турнири те отидоха да ни радват в Лондон, просто иначе нямаше да отидат", продължава премиерът.

"Мога дълго и тягостно да му напомням за всичко несвършено, че станах кмет и заварих София без зала, Пловдив без зала, в най-големите градове и нищо не се е направило в предишните три години. Така че, много ми се искаше да има вот. Само за гмуркането нищо не сме направили, защото там просто си има естествени природни красоти. Щях да го заведа и в Дупница да види какво сме направили на „Марек“. Сигурно още много мога да си спомня - и в Стара Загора, и във Велико Търново, сега и в Гоце Делчев, и в Благоевград, преди няколко дни и в Плевен. Но искаме да направим така, че училищата, където спортът, първо, е за здраве, второ, дисциплина, трето, нищо не е направено през годините. В Русе и във Варна през миналата седмица открихме две многофункционални зали, 20-30 вида спорт в тях могат да се играят, които са към самите училища. Например, така както е във Варна английската гимназия - с прекрасен салон и условия да се тренира, да се провеждат учебни занятия и след училище, който иска вечер да тренира баскетбол, футбол, хандбал. С министър Игнатов и Дянков седнахме и решихме, че имаме десет милиона, които да сложим в такива многофункционални спортни зали в най-големите училища в девет града като начало, по типов проект, за да излязат и по-евтино и да видим как ще се отрази", казва още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Десетте училища са в общините: Столична община – 2, община Пловдив, община Бургас, община Стара Загора, община Благоевград, община Велико Търново, община Русе, община Шумен и община Ловеч.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8068 37

Коментари 37

Добави коментар

2012.08.27 | 10:28

35
Евала. Най - доброто правителство. Комунетата да пукат от яд, че не източват държавата.

2012.08.27 | 10:28

37
Изплюй го малко да поемеш въздух.

2012.08.27 | 10:28

36
Are kradi oshte malko ,che da ima sus Pashata da si harchite vuv Amerika. Nai golemiq mafiot na Balkanite si Boiko ,no te e strah i se nasirash kato mishka pred Sretan Yosich
TERMINATOR

2012.08.27 | 10:27

32
Още една година и си отива. Братя-българи дръжте се да издържим. Ако пък тоя идиот пак спечели изборите - от сега знайте че това ще бъдат най фалшивите избори в историята на държавата. Тогава призовавам: айде батьовци - на оружие, на въстанье!
lud

2012.08.27 | 10:28

34
ei oligofren, bokluk cherven, q si trai podlogo... ako dogodina ne specheli GERB izborite az hvashtam gorata i shte izbivam komunisti...
До книжния герой.

2012.08.27 | 10:27

33
Браво. Тук има анимационни герои.
не става само с ядене, трябва и акъл

2012.08.27 | 10:24

30
стига се делихте на партий и интереси, вземете се вижте всички каква стока сте, срам за Българския народ и лошото е че от подрастващите 90 % за нищо не стават (ограничени и злобни пияндета), а после искаме да живеем добре, та вие децата си неможе да отгледате тръгнали сте оценки да давате, като не му изнася на човек взима нещата в свои ръце, а не се оплаква от тоя и от оня. По-умните избягаха на вън защото се ценят като личности и искат да бъдат спокойни, а не само критикувани и обиждани от такива като вас "всезнайковци". Ние от всичко разбираме, всичко знаеме, ама истината е че сме гола вода

2012.08.27 | 10:24

31
Кои точно по-умни избягаха 90% са строители кофражисти домашни помощнички чистещи цукалата на западна европа, проститутки , сутеньори, нещо си се объркал май !
Неутрален наблюдател

2012.08.27 | 10:16

24
Бойко ти гледай себе си той СерГейчо като дойде догодина да му мисли ти сега си се надянал достъчно гледай себе си не давай акъл на останалите преди да дойдете на власт бяха големи обещания всички видяхме колко струвате и за какво ставате !
Българин

2012.08.27 | 10:22

29
Мразя политиката защото е долна, не харесвам никоя партия, който и да е винаги има за какво да бъде критикуван, хората сме така устроени че никога не можеш да им угодиш, моето мнение е че от всички измамници, крадци,мутри и какви ли не при това управление имаше най виден напредък, мен не ме вълнува кой е на влас,за мене е важно страната и да развива и мисля че сега има напредък, визирам всички хубави неща които се правят за бъдещето на спорта(ако се работи все така резултатите ще дойдат), също така част от пътища, както и метрото което е изключително важна част, лицето с което се представяме пред Европа също е на по-високо ниво от преди. Истината е че несъществува човек, който ще доиде и ще ни оправи от рас и който всички ние ще обичаме, тата че това е. и последно и най-важно, да не забравяме че сме във времена на тежка финансова криза, в която много по-развити и богати държави са на ръба на фалита. Бъдете единни,подкрепяйте Бъларското,помаайте си и се подкрепайте иначе още по-лоши дни ни чакат

2012.08.27 | 10:19

27
Хайде да идват следващите избори,че да го сваляме от власт този нещастен примат.
xaxa

2012.08.27 | 10:20

28
и кой да дойде, серГЕЙ ли?
onq s konq

2012.08.27 | 10:16

23
постъпленията ми от оборотен имот са гарантирани при всяко правителство,но бат Бойко просто си ме кефи като личност.Съветвам ви като пиете да эамеэвате-аэ тъй правя:)
Малко остана вижда ти се края

2012.08.27 | 10:17

26
Бойко не е личност , а криминален елемент и кръгъл идиот ( нагъл селянин , мързелив егоист , измамник и манипулатор ).
Не ни пука на нас какво ти харесва в Бойко!

2012.08.27 | 10:17

25
Бойко те кефи може би защото и ти си същият боклук като него "мислиш" само за себе си ! Ние които сме принудени да си изкаравме прехраната всеки ден и не лежим в къщи на дивана не го харесваме със право ( не харесваме и предишните между другото обаче това е тема на друг разговор не защото се срамуваме от позицията си , а защото сега Бойко е на кормилото и за три години де що имаше възможност да катастрофира веднъж не пропусна ) ! На нас сега ни е важно какво се случва не преди 3 или 30 години миналото е непроменимо но настоящето и бъдещето е!

2012.08.27 | 10:14

22
Какво да обяснява човек на ПРОСТИ ГОВЕДА, така или иначе те са именно такива и поради това никога, ама никога няма да могат да разберат. Пишат говедата тъпи небивалици, че Боце Бъчвока се борел (ахахахахах, "борел", боже мили, оххххх, прост, жалък псевдо-народец) олигарси и не-знам-си-какви още простотии, като свинята действа точно в интерес на тях и на себеподобните си мутрета и това е толкова видно, ясно, доказано и т.н., но на простото българско говедо е достатъчно да му пръснеш мално пепеляк в тъпите дзъркели и всичко е ок. Тъпото българско теле след 23 години управление на всякаква долнопробна престъпна сволоч, което пак то си избираше доброволно, без бой, сега си избра най-долнопробното от всички останали, върхът на върховете - прасвителство, оглавяавно от възможно най-простото творение, което може да има, koeто унищожи и съвсем малкото, което беше останало и съответно нагуши себе си и дружките си безмерно. Останалите преди поне се опитваха да минат за "умни", докато това , тъпото, животно, достопочтео демонстрира простотията си. Какво да очакваш от нискоинтелигентно магаре, което приридата е създала само с цел да бъде впрягано на полето и да си плаща с къртовски труд съществуването си. Е, тук, в извратената ни родинка, това и всички такива са на върха! ХАХАХАХ, колко показателно! Гротеска. Доказана мутричка, зад която стоят други такива долнопробни животни. Нещо, повече от ясно за нормалния, все още мислещ човек, че и доказателства има,то говедцето тъпо дори не си прави труда да се крие (и защо ли, няма смисъл от слабоумници да криеш нещо, което те са толкова глупави , за да осъзнаят) но, не, нее и за умственоизостаналите примати, каквито са почти всички останали тук малоумници - ТЪПИ, ТЪПИ, ТЪПИ, ТЪПИ, ТЪПИ, Т-Ъ-П-И, невероятно тъпи. Тук, в Извратенярия простите властват. Това е семплата, жалка истина!

2012.08.27 | 10:14

21
Като чета коментарите и се отчайвам от българския народ.... Само плюят и нищо друго! Пълно с кретени и глупаци. Като искате нещо, ДЕИСТВАЙТЕ!!!
Генерал Анев

2012.08.25 | 13:08

8
Съгласен съм с теб. Но, нали знаеш какъв е единственият начин за действие?!?!?! Но, ние сме страхлива и робска нация. И ако арабите не са пример за действие - не знам кое може да бъде пример????!!!!!

2012.08.25 | 10:48

5
Ммм, така е, тук няма "народ", има само просто, примитивно племе, но дори и като "племе" не може да бъде категоризирано. Има само небивала, отблъскваща простотия, каквато не е имало досега! Пълно е с глупави, долнопробни, примитивни деградати

2012.08.27 | 10:13

20
Бойке бе, мутресо тиквенска, стига мучала пред придворните "медии" при всяка възможност, ма! Деебиш кравата тъпа, само дриска огромните говна и мучи доволно след това, нали вече не й тежи!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини