Преди концерта си в Москва Мадона пяла на олигарси срещу $7 млн.

  • 21 август 2012 13:35

  • 781
  • 0
Преди концерта си в Москва Мадона пяла на олигарси срещу $7 млн.
©

Изяснени са причините за скандалното закъснение на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо за концерта й в Москва. Както съобщава Дни.ру, закъснението от три часа е било заради концерт, който попдивата давала за руски олигарси в Рубльовка.

Самият купон на богаташите, с участието на певицата, която обича да защитава равноправието, свободата и „обидените и угнетените" се се състояла в елитния комплекс CottonWay на Рублево-Успенското шосе. Както отбелязва изданието, МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо явно не се е колебала да пожертва времето на поклониците си, които я очакваха в Москва. Хонорарът за вечеринката на олигарсите е била 7 милиона долара.

Отбелязва се, че на фона на скандалните събития МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо е успяла да заработи в Москва около 4 милиона, докато хонорарът й в други европейски страни е бил до 1 милион.

Последвайте канала на

781 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини