Антигей активисти съдят Мадона за милиони

  • 18 август 2012 16:02

  • 3436
  • 20
Антигей активисти съдят Мадона за милиони
©

Антигей активисти от Русия ще съдят МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо за 10.5 млн. долара, предаде БТВ, позовавайки се на nme.com.

Певицата се изказа в подкрепа правата на гейовете по време на концерта си в Санкт Петербург миналата седмица и раздаде на публиката розови антихомофобски гривни с посланието, че всеки трябва да се бори за правото си да бъде свободен.

Концертът на Мадона и акцията й в подкрепа на гейовете бе отговор на забраната на гей парада в Санкт Петербург през март тази година. Тогава властите прецениха, че шествието не може да се проведе, защото "промотира начина на живот на гейовете" и е "пропаганда на хомосексуализма".

Активисти от различни организации са завели дело срещу звездата, защото действията й по време на концерта причинили "психологически стрес и емоционален шок" на някои посетители на шоуто.

"Трябва да защитаваме правото си на нормален културен живот без пропаганда на ценности и убеждения, които противоречат на руската култура", каза говорител на активистите.

"Може би някои не виждат връзката, но след концерта на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо може още едно момче да е станало гей, още едно момиче да е станало лесбийка. В следствие на това ще се родят по-малко деца и в един момент тази голяма страна не ще може да се защитава. За мен това причинява морални щети", каза друг активист – Алексей Колоков, цитиран от "Гардиън".

Последвайте канала на

3436 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
Антон

2012.08.20 | 17:31

5
сган? как наричате една група хора ,сган , извратеняци , заради различната им сексуална ориентация. Не бива да съдите и още по-малко да обиждате хора , които не познавате , заради определени предрасъдаци насадени в главите на всички , предрасъдаци ,които са попданали в главите ви от общесттвеното мнение .Мнение и тук не говоря само за хомосексуалността , а за всички предръсадъци , към етноси ,религии , хора ,които се различават по няма значение какво . Някога замисляли ли сте се дали тези мнения , са истина , малко вероятно повечето хора не биха го направили . А най-често тези предръсадъци се дължат просто на непознаване . Хомосексуалността е различна сексуална орентация , тя не се избира , това което смятат "братушките" от антигей организацията е абсурдно , нелепо и показва голямо невежество , няма как утре или някой заради един концерт да реши " О аз от днес ще стана гей/лесбийка защото е готино" . Мислите ли ,че някой би направил такъв избор виждайки обществото в което живеем ,повечето хора ги плюят , изпитват страх и някой дори отвращение , а някой са готови и да убиват. Мислите ли ,че някой би избрал наистина това нещо . Отговорът разбира се е не . Но хората се раждат такива , те просто са такива и каквото и да говорят някой хора то не може да се промени . Въпросът сега е ,такъв , в момента нашата цивилизация се опитва да върви по друг път този на рабирането и толерантността и тук пак не говоря за гейовете за всички различия у всеки народ, нация , човек , защото ние всички сме различни . Ако живеем подтискайки дадени групи от хора , тогава какво? Какаво правим? Не можем да живеем така , не може да говорим да искаме свобода ,да искаме равенство, да живеем живота си така както желаем и същевременно да забраняваме , на други хора да го правят, защото те не се вписват нашите разбирания за "нормален" живот.
123

2012.08.23 | 08:22

20
Защо постоянно се натрапват филми, разни паради,организации и тн. ,който ти обясняват какво е нормално и какво не?? А не може ли хомосексуалистите да се държат нормално ,като останалите хетеросексуални? А вкъщи да се ебът с когото пожелаят, без да ангажират никой с измислените си проблеми?Защо трябва да имат повече права от другите?
Goran

2012.08.20 | 19:35

8
Прав е Антон. Никой няма право да нарича хората с различна сексуална ориентация ''сган''. Това е нелепо. Такива обиди не трябва да има ........турчина дето хванаха във Варна да чука двамата си 7 годишни сина е нормален татко и с нормални сексуални наклонности, и жената дето вкараха в болница да я разплитат от немската си овчарка тази седмица е нормална природозащитничка .......................в един такъв свят сигурно и ти си нормален.........................но се съмнявам

2012.08.19 | 15:39

3
ти гей ли си
Жълт човек-Лош човек

2012.08.23 | 08:18

19
ххахахах ми браво братушки,то ние тази сган си я пуснахме да се кълчи,да си навира различието си in the FACE-аре майната Ви ако искате да сте свободни не си навирайте извратенията на показ. .i.
doktor

2012.08.20 | 23:51

18
за тези от Вас които незнаят и не са се информирали абсолютно доказано е че тия работи са природна творба,открити са гени свързани със хомо,педо,фето и т.н. тоест Вие отвратените ще трябва да си намерите друго занимание различно от това да критикувате и обсъждате личния живот на непознати хора
Goran

2012.08.20 | 23:47

17
Защо ми пишете тези безсмислени оправдания ! Значи ако сложа шапка и почна да тичам по улицата и да викам че съм Наполеон ще ме приберат в лудницата НО ако сложа перука и почна да викам че съм Жана Д'арк ще ми дадът подслон, собствено телевизионно предаване .......а може и министър да стана ? Няма логика, не е заложено биологично във вида ни..........вие не можете да се размножавате, значи природата няма нужда от вас и трябва да сте изчезващ вид. Още по-логичното и хуманно обяснение е че сте психично болни ( защото е педофилите си мислят че всичко им е наред ) и имате нужда от лечение !!!!

2012.08.20 | 21:31

15
Това е моето положение в случая: Нямам нищо против гейовете. Хваща ме гнус и ми се повдига ако видя гейове навън да се целуват. Нека са си гейове, но да не го показват на публично... това са ми мислите като чуя гей..

2012.08.20 | 23:25

16
Хомосексуалността не дава право на някои да се държат цинично, или да казват колко били онеправдани, или да твърдят, че хетеросексуалните са жестоки и ксенофоби! Аз съм жена и харeсвам мъже!... Че не сме зрели и цивилизовани, като не приемаме демонстрациите на гей-привързности! В този свят има морални измерения, които не подлежат на цинични интерпретции. Моля, само за 1 - да не натрапвате любовните си въжделения и нагонните си мераци! А кълчотенето по паради, да въздигате като свещено право, което обществото с реверанс и ръкопляскане да посрещне! Нямa как!!!

2012.08.19 | 00:03

1
Пропуснах: че съм съгласна напълно с теб и ще продължа с вече написаното...
Флора

2012.08.20 | 21:30

14
Браво на руснаците , напоследък ме радват много , не позволяват на разврата да се разпространява за разлика от България!
Антон

2012.08.20 | 19:38

12
Не мисля ,че има някакво значение сескуалната ми ориентация , но щом ви интересува , аз съм бисескуален .
inferno

2012.08.20 | 19:38

13
С други думи си си чиста педеруга,за това ги защитаваш тия швестери.
браво

2012.08.20 | 19:36

11
тези руснаци ме кефят все повече и повече. Добре че поне там има нормални хора да кажат, че педерастията както и да се обяснява е извращение и тези хора са за лечение а защо не и за затвор. Много често невииното гейство се преплита с педофилията. Що закона за защита на децата не го помисли това. Пожелавам на защитниците на "различните" синовете им да станат педераси и да не искат да създават потомство. Все пак това са истинските меко казано обратни !!!
aaa

2012.08.20 | 19:35

10
Смърт на педеругите.
Антон

2012.08.20 | 19:35

9
Не съм казвал никъде , че хетеросексуалните трябва да се срамуват , от каквото и да било .Казвам само ,че трябва да се опитваме да премаме да се опитаме да разбираме , хората които не са като нас и то както казах и по-горе няма значение по какъв признак , ако продължаваме с ксенофобията , няма да сигнем до никъде. не можем да храдим здраво общество подтискайки , други групи от обществото . Това винаги е водяло само до проблеми и ще продължава да го прави . Не ви казвам да си имате приятл гей или да излаите с него/нея или така т.н. това си е ваша работа , просто не смятам ,че трябва да се нахвъляме срещу тях заради различията им .

Добави коментар

Водещи новини