Следователят се отметна: Атентаторът от Бургас може да не е камикадзе

  • 13 август 2012 08:15

  • 1431
  • 1
Следователят се отметна: Атентаторът от Бургас може да не е камикадзе
©

Не съм казал че лицето извършил атентата е камикадзе. Това заяви пред БТВ следователят по делото за разследването на атентата в Бургас Георги Илиев.

Има два варианта за терориста - или той е самоубиец или има съучастници, които са му помогнали. В това отношение се работи много усилено, но категорични доказателства, че атентаторът е камикадзе няма, уточни Илиев.

5 следователи провеждат разследването под ръководството на прокурор от Бургас. Не можем да кажем дали извършителят е искал да има много жертви, но и при една и при шест жертви броят е достатъчен, за да кажем, че това е тежко престъпление, уточни Илиев.

В продължение на 22 часа един от екипите правеше оглед на мястото на атентата, а другия екип разпитваше свидетели в болниците. След като приключи огледът, решихме повторно да разпитаме израелските туристи, които вече не са у нас, каза следователят по делото. В действителност атентаторът е имал конфликт с един от туристите и когато сега дойдат данните от показанията от Израел, ще има повече информация, уточни Илиев.

Последвайте канала на

Novini.bg
1431 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ГЕРБ=СМЪРТ

2012.08.13 | 10:12

1
ТЕЗИ URODI ОТ ГЕРБ ИМАТ ДОГОВОРКА С ИЗРАЕЛ, САЩ и ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА ИЗВЪРТЯТ НЕЩАТА ТАКА С "РАЗСЛЕДВАНЕТО", ЧЕ ДА ОБВИНЯТ ИРАН И ДА ВКАРАТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА! ЦРУ има договорка с Боко Тиквата да се потули тъмното му минало на убиец и наркотрафикант ако вкара България във война!!! Всичко това ще бъде изиграно като много добър театър за пред овчия ни народ!!!

Добави коментар

Водещи новини