Сергей Станишев: Борисов нещо се е паникьосал

  • 03 август 2012 11:35

  • 5703
  • 62
Сергей Станишев: Борисов нещо се е паникьосал
©

За АЕЦ "Белене" страните са Националната електрическа компания (НЕК) и "Атомстройекспорт" и няма нужда нито от мой подпис, нито от подписа на Борисов,  каза на пресконференция председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по повод обвиненията на премиера, че ако е искал да строи АЕЦ "Белене", е трябвало да подпише договора, а не да оставя на следващите.

Във връзка с референдума за АЕЦ „Белене” Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на заяви: „Виждаме паниката и страха на правителството от провеждането на референдум и от тази тема. Това личи от стенограмата на Министерски съвет и от поведението на Бойко Борисов и министрите му".

Заместник-председателят на БСП Янаки Стоилов заяви, че днес ще приключи отчитането на броя на внесените подписи за референдум за АЕЦ "Белене" в Народното събрание. „Ще се подпише протокол от името на вносителите и администрацията на Народното събрание. По финални данни почти няма разминаване в заявения от нас брой и това, което представителите на двете страни са констатирали”, добави Стоилов.

Това, че за една работна седмица е било възможно обработването на толкова много информация показва, че достатъчно енергично тази дейност може да продължи и в служба ГРАО към Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

„Ще се придържаме и ще се настояваме сроковете да бъдат изпълнявани от органите”, каза още Янаки Стоилов.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
5703 62

Коментари 62

Добави коментар

2012.08.05 | 14:27

6
А защо тогава по негово време нек не е подписала?

2012.08.07 | 08:50

62
Този въпрос го задай на СерГей-чо ние не можем да ти отговорим !

2012.08.07 | 08:50

61
Предлагам изразът "Добър ден" да бъде заменен с "Хайл Боко". Така всичко ще си дойде на мястото. Нека всички знаят, че Гробария е кафява!
Съгласен

2012.08.07 | 08:50

60
Напълно те подкрепям. Много по добре звучи от "Здраствуйте товарищ Станишев"

2012.08.07 | 08:49

59
Сергоо за кашмер си, когато почваш да обвиняваш, първо казвай от заменки, източване на нзок,бдж, бюджет, еврофондове и губещи договори държавата загуби еди какво си. От тази основа кажи кой какво не е направил. Ами така де! Да им каже са му схемите, та да знаят какво да оправят, а не само да плюе и да си ги крие.
62 съм

2012.08.07 | 08:49

58
серго ако прочетеш това да знаеш, че ще гласувам за теб в деня, който за първи път не си покажеш лигавата физиономия. Да го имаш предвид, ако искаш да има някой, който да гласува за теб.
Vic

2012.08.07 | 08:49

57
Хехе, СтаниШеф, или си тъп или си червен демагог, което е едно и също. Ясно е, че вие изкомандвахте НЕК да сключи договора с Атомстройекспорт, за да не ви качат после на бесилката и с ясното съзнание, че без държавни гаранции зад себе си НЕК няма ресурса и капацитета да сключи договор за 10 милиарда евро. А държавните гаранции означават че правителството и парламента вземат решение и подписват - ето за този подпис става въпрос. А разходите и заемите на НЕК интересно кой ги плаща сега? - дали НЕК или всички ние чрез цените на тока. Съжалявам хората, които все още ти вярват. Два пъти фалирахте България и пак се натискате.

2012.08.06 | 15:43

37
Ами като загуби референдума с какво ще квичи след това?
shatterer

2012.08.07 | 08:49

56
Не знам дали Станишев е загуби референдума.....но съм сигурен, че някой няма да спечели втори мандат на изборите догодина хе хе хе!!!
pinx

2012.08.06 | 23:46

55
Хипер противен е тоя мазен комунист - откъде на къде някакви червени баби ще решават дали да имаме атомна централа. Това изобщо не е в компетенцията на масовото население.
Георги Тасков

2012.08.05 | 14:30

13
И защо "червените баби" трябва да решават!! Вие къде спите??? знаете да само да мрънкате и обиждате!! вечно някои вие виновен. ЕМИ КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА СТАНЕТЕ И СЕ НАПЪНЕТЕ МАЛКО!!!!
Orlin

2012.08.06 | 23:46

51
Napred charvena armiq !!!!!!! Nie sme sus vas i shte vi podkrepim na sledvashtite izbori,samo i samo da premahnem upravlqvashtata parazitna partiq.
някой

2012.08.06 | 23:46

54
:D:D:D:D
ГЕРБ - убийци!

2012.08.06 | 23:46

50
Разкритие: Убиецът Чеци – втори братовчед на външния министър Николай Младенов! – Николай Младенов бил братовчед с убиеца Чеци Това е новината, която малко медии в България ще си позволят да публикуват.3адавали ли сте си въпроса защо въпреки многобройните следи, сочещи, че именно Николай Русинов – Чеци е извършител на бруталното убийство на Яна в Борисовата градина, ченгетата месеци наред се правеха на ударени и отказваха дори да го обявят за заподозрян. И защо същото това МВР на Цветанов реши директно да обяви за убиец безработния Пламен Трифонов, срещу когото, както по-късно стана ясно, от самото начало не е имало абсолютно никакви улики. И защо от самото начало на разследването вестниците на Делян Пеевски, които апропо са си собственост на управляващите от ГЕРБ, не спират да тръбят, че Чеци бил роднина на президента Петър Младенов. От наш сигурен източник днес научихме, че покойният външен министър по времето на Тато, а впоследствие и президент на България Петър Младенов е роднина с настоящия външен министър от правителството на ГЕРБ Николай Младенов. Като на втория, изнасилвачът – убиец Николай Русинов – Чеци се пада втори братовчед. Да, фактите са такива – убиецът от Борисовата градина и външния ни министър са в кръвна връзка, като Николай Русинов - Чеци представинели на големия дипломатически род Младенови. Именно този смущаващ детайл се опитват да прикрият медийните рупори на ГЕРБ (разбирай всички вестници, телевизии и сайтове на депутата-издател Делян Пеевски- б.а.) като фокусират общественото внимание върху роднинството с президента Петър Младенов. Подобно разкритие би разклатило здраво имиджа както на външния ни министър Николай Младенов, така и на цялото управление на ГЕРБ. Та именно затова полицаите дълго време не арестуваха Чеци! Нещо повече: Източниците ни съобщават, че пъкления план за „покриването” на неудобния за ГЕРБ Чеци е дело на самия Цветан Цветанов. МВР-шефа лично се разпоредил за полицейски чадър над Русинов поне докато не дойдат неоспорими доказателства, че именно той е убиецът на Яна. И за да се отклони общественото внимание от най-вероятния убиец Чеци, полицаите сложили на топа на устата невинния Пламен Трифонов.
някой

2012.08.06 | 23:46

53
Тоя па.. Ти нормален ли си?? Дори и да му е братовчед какво общо има? Абе вие комунистите сте болни мозъци. Не сте се променили въобще за 60 г. Като нарочите някой за Активен борец цялата му рода намазва, а като кажете че някой е "Враг на народа" цялата му рода дамгосвате.. Прийомите ви са си едни и същи. Ама как да е иначе, като така са ви учили в АОНСУ-то..
Иво

2012.08.06 | 23:46

52
Ебе педал червен, отдавна стана ясно че нямат никаква роднинска връзка, но за сметка на това съдийте в България са червени в червата, що не лапнеш педалското пишле на СерГейчо и не си затвориш скапаната червена минетчийска уста
ПЕДЕРАСТ = ГЕРБЕРАСТ!

2012.08.06 | 23:46

49
Европа разбра ,че името на Българската мафия е ГЕРБ. Какъв Шенген , какви пет лева , смях. Тежък шамар за мутренската хунта наречена герб. Вероятно чакат да приключи разследването на европейската комисия "Антимафия" срещу Борисов, за връзки с организираната престъпност, 30 неразкрити убийства и пране на пари чрез Сибанк и Цветелениа Бориславова. Аз също не бих поверил границите на шенгенското пространство на страна, която си е избрала такъв човек да ги управлява. Мафията си има държава.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини