007 стана на 50 години

  • 03 август 2012 10:04

  • 731
  • 0
007 стана на 50 години
©

В новия трейлър на 007 Координати: Скайфол, създателите на филма най-после разкриха първите кадри с героя на Хавиер Бардем - злодея Силва. За изненада на феновете, носителят на „Оскар” за филма „Няма място за старите кучета” е доста променен и с руса коса.

Голям почитател на шпионската поредица за агент 007, актьорът с готовност приема честта да участва в 007 Координати: Скайфол и предизвикателството да претърпи истинска метаморфоза, за да “влезе в кожата” на героя си.

Със създаването на 007 Координати: Скайфол, най-дългата филмова поредица в историята на киното, отбелязва своя 50-годишен юбилей. За първи път тайният агент Джеймс Бонд е изпратен на мисия от МИ6 през 1962 г. във филма „Доктор Но”. Световният успех на филмите за изискания британски шпионин бързо го превръща в един от символите на съвременна Великобритания. Преди броени дни, на откриването на Олимпийските игри в Лондон, Елизабет II лично демонстрира, че агент Бонд е легенда за няколко поколения кино зрители. За церемонията по откриването на най-големия спортен форум в света на стадион Уембли, Кралицата беше ескортирана от Даниел Крейг, в ролята на прочутия британец.

След „Казино Роял”, Даниел Крейг отново приема ролята на Джеймс Бонд в 007 Координати: Скайфол. Неговата лоялност към Ем (Джуди Денч) е подложена на изпитание когато я застигат тайни от миналото й. Британската разузнавателна служба МИ6 е атакувана и той трябва да проследи и елиминира заплахата, независимо какво може да му коства това в личен план.

Режисьор на новата лента е Сам Мендес, а освен Даниел Крейг и Хавиер Бардем в 007 Координати: Скайфол се включват също Беренис Марло, в ролята на момичето на Бонд - Северин, Наоми Харис, Ралф Файнс и Албърт Фини.

Наскоро продуцентите на филма Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи обявиха, че актьорът Бен Уишоу поема ролята на Q – човекът, който подсигурява на Джеймс Бонд легендарните шпионски устройства, превърнали се в негова запазена марка.
 

Последвайте канала на

731 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини