Джеймс Бонд и съпругата му се срещат на Бродуей

  • 08 април 2013 09:27

  • 1714
  • 0
Джеймс Бонд и съпругата му се срещат на Бродуей
© Getty Images

Даниел Крейг и съпругата му Рейчъл Вайс ще играят на Бродуей.

И двамата актьори са участвали в театрални пиеси, но за Рейчъл това ще е дебют на Бродуей, предаде БНТ. Премиерата на постановката с тяхно участие ще се състои на 3-ти ноември.

Даниел Крейг и Рейчъл Вайс ще участват в постановка на пиесата "Предателство" от носителя на Нобелова награда Харолд Пинтър. Звездната двойка ще влезе в любовен триъгълник с младия актьор Спол Рафи на сцената на театъра "Етел Баримор" в Ню Йорк.

Пиесата "Предателство" е написана през 1978 г. и разказва историята на издателя Робърт и съпруга му Ема, която ръководи художествена галерия. В техните взаимоотношения се намесва най-добрият приятел на Робърт, литературният агент Джери, който започва да поддържа връзка с Ема. Пиесата ще бъде поставена на сцена от Майк Никълс. Той стои и зад новата версия на бродуейската постановка "Смъртта на търговския пътник" по Артър Милър.

През 2009 г. Рейчъл Вайс получи ласкави отзиви за участието си в постановка "Трамвай Желание" на лондонския театър "Уест енд", но на Бродуей ще играе за първи път. Същата година Даниел Крейг прави своя дебют на театралната сцена в Ню Йорк. Тогава той си партнира с австралийския актьор Хю Джакман в пиесата "Непрестанен дъжд".

Последвайте канала на

1714 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини