Шефът на АЕЦ"Козлодуй": БСП си прави PR с АЕЦ "Белене"

  • 01 август 2012 08:28

  • 1358
  • 4
Шефът на АЕЦ"Козлодуй": БСП си прави PR с АЕЦ "Белене"
©

АЕЦ "Козлодуй" е реализирала много добри печалби, съобщи шефът на централата Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, в сутрешния блок на БТВ.

По думите му, милионите печалби на АЕЦ "Козлодуй" нямат нищо общо с цената на тока за потребителите. Николов поясни, че дори се доста евтин ток на хората, заради което АЕЦ "Козлодуй" работи на загуба. Той уточни, че печалбите на централата са от износа на електроенергия.

Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, съобщи, че строителството на Седми блок на АЕЦ "Козлодуй" върви нормално.

Шефът на АЕЦ "Козлодуй" заяви, че кампанията на БСП за АЕЦ "Белене" е с цел PR. По думите му, социалистите така се мъчат да си вдигнат рейтинга. "Вместо БСП да събира подписи, да намери инвеститор на АЕЦ "Белене", заяви Николов. Той бе категоричен, че е много лошо да се изгражда "Белене" на гърба на АЕЦ "Козлодуй".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1358 4

Коментари 4

Добави коментар
IQ146

2012.08.05 | 17:45

4
За 10 млрд лв. АЕЦ можеше да се построи при Тодор Живков. Сега, в мъртвата КОМУНОИДНА хватка на БСП посредниците и невижданите никога в България рубладжийски предатели, България трябва да си приготви най-малко 3 пъти по 10 млрд. А с причинените щети от поне ДВОЙНОТО(най-вероятно ТРОЙНО) УВЕЛИЧЕНИЕ стойността на тока, последиците стават неизмерими! Интересно е друго. Ще посмеят ли КОМУНОИДНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ и техните кремълски господари да саботират удължаване срока на годност на 5 и 6 блок на Козлодуй! Мисля, че това следва! Ако това посмеят да сторят, несъмнено ще бъде връх в БЕЗРОДИЕТО и ПРЕДАТЕЛСТВАТА в цялата история на този тумор в снагата на политическата система на България – КРАДЦИТЕ от БСП! Черешката на тортата от ПРЕДАТЕЛСТВА! А въпросът ИМА ЛИ ПРОКУРОР за тези НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ виси от 6 години със страшна сила! От времето на преподписване с 4 години по-рано от страна на Р.Овч. на газовия договор, с което цената на газа се увеличи от 170$ на близо 600$...! Обичат КОМУНОИДИТЕ да осъществяват енергийни сделки, след които цената на енергоносителите се увеличават 3 ПЪТИ! Газът – 3 пъти, с БелеНЕ – токът – 3 пъти, не си играят с проценти!
IQ146

2012.08.05 | 17:45

3
Ако удържи натиска на КОМУНОИДНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, за Борисов можем да кажем, че признателният и интелигентен(с IQ над 100) български народ един ден ще му издигне паметник. По-голям от този на Стамболов. Борисов единствен се опитва да опази България за българите! Историята рано или късно, независимо от КОМУНОИДНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ, ще му го признае. А няма ли и над България да изгрее слънце, и няма ли накрая ДА ИЗЧЕЗНЕ КОМУНОИДНАТА, КРАДЛИВА НАПАСТ? Вечно ли Майка България ЩЕ СТРАДА ОТ КРАДЦИ? НЯМА ЛИ ДА СЕ СМИЛИ БОГ???

2012.08.05 | 17:44

2
Тоя рапон пък кога започна да разбира от тези работи?! Всъщност като се замисля май няма по-големи майстори в ПиАр изпълненията от ГЕРБавите, хеле банкянската кратуна - станал е много по- добър в това отношение от първоучителя си бай Тошо!

2012.08.04 | 08:47

1
Тоя е много противен! То е ясно че си правят PR, а ГЕРБ-те какво правят да не би да спят. И за какво строителство на 7 блок на АЕЦ Козлодуй, говори като никой не е потвърдил, че ще се строи, еб*си и тъпите манипулатори са тия. А колкото до инвеститори, имаше и то не само руски, но тъпите умници от ГЕРБ се погрижиха да ги изгонят и да излижат за пореден път гъза на САЩ, и да провали енергиината политика на БГ, и ако продължават така тока може и да се вдигне и с 200%. Аз съм за АЕЦ Белене, но не на всяка цена, и не на гърба на българския данъкоплатец и без скрити договорки!

Добави коментар

Водещи новини