Мит Ромни в Израел: Подкрепям удар срещу Иран

  • 29 юли 2012 11:37

  • 1023
  • 3
Мит Ромни в Израел: Подкрепям удар срещу Иран
© Getty Images/Guliver

Кандидатът на Републиканската партия за президентските избори в САЩ Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на би подкрепил Израел, ако еврейската държава реши, че се налага използването на военна сила, за да се попречи на Иран да разработи ядрено оръжие, съобщи Ройтерс, като се позова на Дан Синър, старши съветник по въпросите на националната сигурност на Ромни.

"Ако Израел трябва да предприеме самостоятелни действия, за да попречи на Иран да създаде такъв потенциал, губернаторът би уважил това решение", подчертал Синър пред журналисти, придружаващи Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на по време на посещението му в Израел. Синър направи това изявление преди планираните за днес срещи на Ромни в Ерусалим с президента Шимон Перес и премиера Бенямин Нетаняху. Изразената позиция не съвпада с усилията на президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият да убеди Израел да се въздържа от превантивен удар срещу Иран, посочва Ройтерс.

Последвайте канала на

БТА
1023 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.08.29 | 15:04

3
ех, тия предизборни обещания, колко са ни познати
Тервел

2012.08.11 | 22:55

2
Естествено че американците подкрепят евреите срещу Иран. Нали те сами си направиха атентатори, само и само да навлязат. Но както във всяка битка - ще бъдат победени.

2012.08.11 | 22:55

1
Barack Hoseen Obamovi4 mnogo pati se e izdal, 4e e taen priqtel na SSSR-Rusiq.Dai Boje amerikanzite skoro da izhvarlqt ot vlastta tozi vrag na USA !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини