Хиляди социалисти се събраха на Бузлуджа

  • 28 юли 2012 12:45

  • 1861
  • 15
Хиляди социалисти се събраха на Бузлуджа
© Булфото

Хиляди симпатизанти и членове на БСП се събраха на традиционния събор на левицата под старопланинския връх Бузлуджа, съобщи БНР.

Бившият президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в не се качи заедно с официалните лица на трибуната. Пред журналисти той заяви, че предпочита да остане сред хората на поляната. Митингът на БСП откри Янаки Стоилов, който благодари на всички българи, които са се включили в подписката за референдум за АЕЦ „Белене”.

Десет години от създаването си отбелязва днес Институтът за социална интеграция. От 14 часа на поляната под хижата „Малка Бузлуджа” е институтът, където е срещата на лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на с млади политици. Институтът събира и предложения за разработване на социални политики.

На днешния събор със специална листовка се представя и кампанията на Партията на европейските социалисти за борба с младежката безработица.

В момента на трибуната се изказват представители на различни коалиционни партньори на социалистическата партия като Българската комунистическа партия, „Евророма” и други. Множеството очаква речта на председателя на партията, който най-вероятно оттук ще обяви походът на БСП към властта за следващите парламентарни избори. По време на подгряването най-често споменавания в каноничен план политически субект бе управляващата ГЕРБ.

На поляната е трудно да се различат екскурзиантите от симпатизантите и членовете на БСП. Освен кебапчета и кюфтета за по-заможните социалисти на поляната предлагат и печен свински врат.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1861 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
dido

2013.08.19 | 18:46

15
Този поход да продължи през границата и от там към на майната си!

2013.08.19 | 18:46

14
Ще помоля хомосексуалната част от електората на ГЕРБ / а то друга май няма?!/ да не изпада в оргазъм. Пазете си силите за следващите избори, че голям ебан се заформя, ха-ха!
До първите двама кретени:

2013.08.19 | 18:45

12
Ще ви смажем, нещастници! Червената лавина тръгва и нищо няма да я спре, ваш`та мама ГЕРБава!!!

2013.08.19 | 18:46

13
Колкото ни смазахте на предишните избори , и на по-предишните хе хе хе и т.н. Колкото и нещастни вотове да си изфабрикувате - пак същото ,нещастни гейчета такива . Абе ,откакто си избрахте начело гей Сергей педерастлъка в столетницата много нарастнал бееееееее ха ха ха ха ха ! Нещастници - и акъл ще ни дават ХА ХА ХА-. Можем да ви уредим с нещо в задния двор , явно ще ви хареса ХА ХА ХААААААА
хе хе хе

2013.08.19 | 18:45

11
Алцхаймерови старици и техните внуци , отишли заради разходката и безплатните кебапчета продължават да ни показват ,че Вируса Комунизъм няма лечение -завинаги си оставаш зомбита- хе хе хе!Отново гей Сергей ще запей на всеки километър и ще си въобразяват как отново ще крадат , ако ги допуснат до властта!Как няма да направят измислената и нагласена подписка за ненужната и безумно скъпа Белене - нали от Русия вече им дърпат ушите и следващото ще е револвер между очите!Пада им се ,пак им и отива - да загинеш като истински комунист/глупак/ от оръжието на уж свой другар? ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
asdas

2013.08.19 | 18:44

10
nqkoi da vzrivi 1 kvartalna atomka tam burzo
до оня с кура

2012.08.01 | 20:16

9
Не си го пери много, да не вземе някоя гладна червена бабичка да го помисли за дебърцин и да го ръфне.
кур за бкп-дпс

2012.07.30 | 16:19

8
Нещата вървят на добре щом гея и хохегерчетата му се пенят наляво и надясно. Ясни сте ми мастии долни

2012.07.30 | 16:19

7
По селата дбявяват че има екскурзия и който се запише го качват на организирания от червения кмет безплатен автобус и аиде на Бузлуджа.
KOLKO ZABLUDA IMA V NARODA NI

2012.07.29 | 15:14

2
KOLKO GODINI OSHTE TRJABVA DA NI LAJAT I MANIPOLIRAT TEZI ot BSP ! ? XORA , barzo zabraviate vsi4ki tezi godini kak ni lagaha i ograbiha . KOLKO OSHTE SHTE NI MANIPOLIRAT ! , kato sa tolkova dobri tezi , zashto masovo horata se prinudiha da rabotjat na van !? za da pomagat i da izhranvat decata si , a vsi4ki tezi vnesena valuta se prebirashe v tehnite djobove ......... STIGA MANIPOLACII !!!!! BALGARINO, OTVORI SHIROKO OCHITE SI I MISLI REALNO / ne se otnasja za vsi4ki tezi deto sa vatre s mafiotskite si igri , kradcite , i t.n .. IZMET / . az samiat sam navan , za da moga da pomagam na semeistvoto si !!!
Антирапон

2012.07.30 | 16:19

6
В най скоро време,освирепелият от глад народ ще излезе на улицата....и тогава почва бесене на ГЕРБави по дърветата,осъзнай се на време, извади кухата си глава от задника на Тиквата преди да е станало късно!!!
на № 8

2012.07.30 | 16:18

5
Виж бе шамандуро - кой си ти с този закостенял мозък без гънки та да ми даваш на мене акъл и да ми втълпяваш кое е бяло и кое е черно.Аз съм на 29 години и мога да разсъждавам с главата си , а не като небе с краката си . Щом не ти харесва България и щом си толкова умен и способен- нали си демократ- значи си свободен гражданин на света. Викай ура !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини