Гледат на второ четене Закона за горите

  • 25 юли 2012 07:44

  • 692
  • 1
Гледат на второ четене Закона за горите
©

Парламентът ще разгледа на второ четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за горите, по който беше постигнат обществен консенсус.

Общият законопроект е изготвен въз основа на приетите на първо четене на 12 юли 2012 г. законопроекти с вносители: Христо Бисеров на първия и на втория – Десислава Танева и група народни представители.

Депутатите ще продължат с обсъждане на Законопроект за ратифициране на Споразумението между правителството на Република България и правителството на Руската федерация относно организирането на ремонта и модернизацията на вертолети Ми-17 (Ми-8), Ми-35 (Ми-24) и техните модификации на територията на Република България с вносител: Министерски съвет. Парламентът ще разгледа на първо четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за висшето образование. Депутатите ще гласуват и Законопроект за ратифициране изменението на Учредителния договор на Международния валутен фонд за реформата на борда на изпълнителните директори с вносител Министерски съвет. Парламентът ще разгледа на второ четене и Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за гражданското въздухоплаване.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
692 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.07.25 | 08:22

1
Като гледам актуалната снимка доста дебат ще падне... Сега е утихнало и може да пробутат закона с минимална поправка отваряща вратички за каквото е необходимо.

Добави коментар

Водещи новини