Трактора оказвал натиск на лекари, за да влезе в болница

  • 21 юли 2012 07:28

  • 1349
  • 0
Трактора оказвал натиск на лекари, за да влезе в болница
© Булфото

Авери на арестувания за рекет и притискане на свидетели Алексей Петров-Трактора притискат ръководството на болницата по физиотерапия и рехабилитация в столичния кв. „Овча купел” да бъде приет по спешност. Причината е, че иска да се спаси по-бързо от килията на следствения арест, пише „Монитор”, позовавайки се на информация от лекари лекари, работещи в лечебницата.

„Иска да гоним истински пациенти, болни хора, само и само той да не лежи в панделата. Това е истинско безобразие”, коментираха медиците.

След като беше пратен отново зад решетките, тарторът на Октопода пак прибегна към старите номера с болестите си и защитниците му настояха да бъде хоспитализиран, за да лекува дископатия, херния и ред други болежки. Така в четвъртък магистратите от Софийския градски съд разпоредиха Трактора да отиде на рехабилитация в болницата в „Овча купел” под строга охрана.

Натискът срещу директорката й станал особено нетърпим вчера сутринта. „Едва дочакаха да пристигне на работа и започнаха да я бомбардират по телефона и с факсове Алексей Петров да бъде настанен незабавно при нас. Едва ли не изкарваха, че този бандит е на смъртно легло и ако не излезе веднага от килията, ще опъне петалата”, разказаха служители в здравното заведение. Рехабилитатори обясниха, че през летния сезон при тях има много пациенти и се настаняват по график. „Нямаме свободни легла. Изведнъж хората на Трактора започнаха да оказват безпрецедентен натиск да гоним болни, за да му освободим стая. Има претенции дори. По първоначални данни трябва да е в стая 206 на втория етаж. Такова чудо само в България може да стане”, възмущаваха се те.

В крайна сметка било решено тарторът на Октопода да бъде приет в болница в понеделник. След като започне да лекува "изключително тежките си заболявания” ще може да се глези и плацика в лечебния басейн на здравното заведение. „Този рекетьор ще е на курорт при нас, а не в затвора, където му е мястото. На нито един служител не му е приятно да го обслужва. Да си го прибират по-скоро и без това болестите му не са сериозни”, ядосваха се от персонала.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1349 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини