Волен Сидеров: Външно води небалансирана политика

  • 19 юли 2012 13:00

  • 1337
  • 0
Волен Сидеров: Външно води небалансирана политика
© булфото

Лидерът на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа обвини външния министър Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, че води небалансирана външна политика, предаде БТА.

Водачът на националистите поиска да бъде гласуван и техен проект на декларация за терористичния акт в Бургас, в който изрично да се запише, че става дума за ислямски тероризъм и че външният министър Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 води небалансирана външна политика. Сидеров възрази срещу това, че председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 е разпределила проекта на "Атака" на комисия, вместо директно да бъде гласуван в пленарна зала, както стана с общата декларация по този повод.

Според Сидеров това е двоен стандарт.  Той каза, че е необходима оставката на председателя на парламента, тъй като според лидера на "Атака" Цачева е готова да наруши правилника, за да запази имиджа на правителството.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1337 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини