Плевнелиев: България ще накаже виновните за трагедията в Бургас

  • 19 юли 2012 11:39

  • 4335
  • 22
Плевнелиев: България ще накаже виновните за трагедията в Бургас
© Булфото

България ще направи всичко необходимо виновните за трагедията да бъдат справедливо наказани.

Това е заявил президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в телефонен разговор с израелския държавен глава Шимон Перес, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното изрази съболезнованията си за загиналите израелски граждани при терористичния акт на летището в Сарафово.

Според Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Шимон Перес - трагедията край Бургас ще направи още по-силно приятелството между България и Държавата Израел. Двамата президенти дадоха висока оценка за бързата реакция и работата на българските медицинските екипи в бургаската болница, благодарение на които са спасени човешки животи.

Предприети са всички мерки за гарантиране на сигурността на израелските граждани на територията на страната, увери българският държавен глава и подчерта отличното сътрудничество между българските и израелските служби.

Отношенията между България и Държавата Израел са изключително приятелски на всички равнища, подчерта президентът Шимон Перес. Пред президента Плевнелиев той изрази благодарността си за създадената от българските власти организация след трагедията.

„Трябва да бъдем единни и да не оставим терористите да победят“, е заявил израелският държавен глава и е уверил президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, че Държавата Израел „открито и с всичките си сили“ ще направи максималното виновните за насилието да бъдат наказани.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4335 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
ммм

2012.11.18 | 23:13

22
Ей тия евреи... какво ли още ще направят, за да влязат в Иран?!
Гърчаф народ

2012.07.28 | 12:47

21
Бомбата е поставена от ГЕРБ. 98,9%. Поставил я е лично вожда, щото той никъде не цъфна веднага докато си измие ръцете и кръвта по дрехите. с цел отклоняване на внимението за положението в българия и негативните оценки за нас!!!!

2012.07.28 | 12:47

20
Смешници, щели да ги накажат! От Бг ако има в света по-разюздано място,жив късмет е че до сега не се е случвало. А онзи малоумник със дюнерджийниците на всеки ъгъл да се маха и да не се показва!
az

2012.07.27 | 22:41

19
Любимият ми червен сайт Новини.бг !!!

2012.07.21 | 17:19

18
Тоа па. Ти Роска жена си не можеш да накажеш, тръгнал ми тука да наказва терористи. Я се скрий палячо. Народа сам ще се справи с проблемите си. Не са ни нужни някакви изпедерастели тикви.
borko1

2012.07.21 | 17:18

17
Нека идат терористи на талази! Дюнерът на ъгъла ни пази! Не ни трябват ни Мосад, ни Щази, нас Осамата не може да ни гази! Хапваме си дюнер със салати, затова не ни засягат атентати! Имаме летищен терминал - там ще бачка, който е ритАл! Вкарваш гол - и ето имаш пост, нищо че си селянин и прост! Може да набираш егене, ама си от нашите - ченге!
Аз

2012.07.20 | 18:58

16
Плевнелиев казал, че ще накажем виновните - виновните най-вероятно са някоя голяма групировка, така че президента да не се кани много. В България всеки може да влезе и да прави каквото си иска, тука никой нищо не прави нито за престъпност, нито за тероризъм. Тука сме на последно място по всичко, така че президента да не знае много, ние никой няма да накажем - Мосад и Цру по вероятно да наккажат някой, а израел направо заплашва с война.
Ото Скорцени

2012.07.20 | 17:47

14
Тоя "президент" , както не си мери приказките, да не ни докара тук цяла армия терористи, че ще ни еб........т мамата! Той е скрит зад гардовете, ама ние не сме! Откакто се е " възкачил " на престола, само глупости бълва - като оня, във филма " Двойникът " , с Тодор Колев.
мухльовци

2012.07.20 | 17:48

15
Това са наще турски цигани,имама дава 1000 лева на манго и убеждава,че е турчин,цинго хвърля пласичката с бомбата в автобуса и възира на село да си вземе парите,от гаджала,това е-и примерът гу знай и нии гу знаим,ама дан стани нещу простотии в ефира,мосад ще си го намери тихичко,ще го обеси с тел,а тези дедо са го пратили,ще удави в някой язовир,турци,ще си знаят да не правят проблем на евреите и етническият мир запазен на тази територия.

2012.07.20 | 17:47

13
СМЕШНИК В СМЕШНА ДЪРЖАВА СЪС ...... НАРОД....

2012.07.20 | 00:01

10
Народ? Къде го тоя народ. Има индивиди подритвани, защото са събрани от съдбата в един географски район, към чието местоположение имат апетити и сульо от запада и пульо от изтока.

2012.07.20 | 11:18

12
Как бе Плевня,как ще ги накажете?Със условна ли?Както всички престъпници във България хахахахаахаххахахах

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини