Експерт: Не трябва да падаме на колене пред едни болни мозъци

  • 19 юли 2012 08:32

  • 2503
  • 4
Експерт: Не трябва да падаме на колене пред едни болни мозъци
©

"Има два аспекта на това как е поставено и как е задействано самоделното взривно устройство.

Ако е задействано дистанционно, тогава грешката е на превозващата фирма, че не са предупредили службата за сигурност, че ще превозват еврейски граждани, за да могат да бъдат прегледани автобусите предварително. Другият аспект е ролята на камикадзето, ако е така, както казват от Израел. Лично мен малко ме притеснява тази версия, тъй като това камикадзе, ако искаше да взриви бомба и да стане по-голямо поражение щеше да взриви куфара по време на полет и щеше да има повече жертви." Това каза консултантът по сигурността в Столична община Иван Бояджиев в предаването "Преди всички" по БНР.

"Мерките за сигурност са засилени на всички места, където пребивават евреи. От публикация от януари месец всички предупреждения бяха насочени срещи "Ал Кайда". Сега не се знае точно кои са, макар че специалистите от Израел дават информация за конкретен човек. Трудно е да се каже от коя групировка е терористът", заяви той.

"Много отдавна американските служби ни предупреждават, не само нас, но и Европа, че нито една държава не е изключена от списъка на терористите. Просто трябва да свикнем с идеята, че такова нещо може да се случи и в България. Но трябва да се живее и да се живее спокойно. Не може да кажем на хората затворете се вкъщи, защото има терористи. В крайна сметка това е и основната цел на терористите – да сеят паника, да разстроят живота на хората и на държавата", обясни Бояджиев.

Пред БТВ Иван Бояджиев каза, че не може България да падне на колене пред седни болни мозъци. Той заяви още в ефира на телевизията, че сигурността на страната ни е изключително добра.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2503 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Целият свят е публика - ЦИРКЪТ ЗАПОЧВА !!!

2012.09.17 | 22:00

4
ИЗРАЕЛ ТЪРСИ ПОВОД ЗА ДА НАХЛУЕ В СИРИЯ И СЛЕД ТОВА В ИРАН ЗА ДА РАЗПАЛИ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ! КАКТО СИ ВЗРИВИХА КУЛИТЕ НАСРЕД НЮ ЙОРК, ТАКА И СЕГА ЩЕ ИМА ИЗМИСЛЕНИ ОТ ТЕХНИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ ТЕРОРИСТИЧНИ АТЕНТАТИ. Още вчера обвиниха Иран че стой зад атентата а днес "все още никоя ислямска организация не била поела отговорност за събитието" ?!? СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ КОИТО СА СОБСТВЕНОСТ НА ЕВРЕЙСКАТА БАНДА УПРАВЛЯВАЩА СВЕТА ЩЕ РАЗДУХВАТ ИСТЕРИЯТА ЗА ИСЛЯМСКИЯТ ТЕРОРИЗЪМ И ЩЕ ВИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ ДО ЗАПОЧВАНЕ НА ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ....
Махмуд Ахмединаджад

2012.09.17 | 22:00

3
Град Козлодуй, градът в който живея,- е твърде малък за да побере целия европейски съюз с население от стотици милиони жители. Това е факт.
agabaga

2012.09.17 | 22:00

2
Не искам да свиквам с идеята, че такова нещо може да се случи и в България. Тия болни мозъци които ни управляват не знаят, че лоялността към всички нации и народности трябва да е приоритет на външната ни политика.
Joro

2012.07.19 | 11:55

1
Nai negramotnite jusrnalisti ili kakvito sa horata koito pishat tezi statii prosto pulen sram

Добави коментар

Водещи новини