Елен Колева: Александър нямаше доблестта да се разделим очи в очи

  • 17 юли 2012 09:46

  • 8391
  • 7
Елен Колева: Александър нямаше доблестта да се разделим очи в очи
© Булфото

Разбрах причината, поради която сме се разделили, от вестниците. Тоест ние не сме си казвали последно сбогом. Той нямаше доблестта да се разделим очи в очи. Това казва Елен Колева в интервю за сп. “LOVE Style” в което за първи път говори за раздялата си с милионера Александър Найденов.

Актрисата е категорична, че никога не му е изневерявала, противно на твърденията на бизнесмена, че “тя е поддържала интимни контакти с разни ръгльовци”. За нея бизнесменът никога не е бил чичко паричко, вярвала му и го обичала.

“Жалко е, че той представя нещата по този грозен начин. Но това си е негово решение. Хората сме различни. Срещаме се, разделяме се, в това няма нищо необичайно. Но смятам, че трябва да го направим с достойнство. Не сме нито първите, нито последните.”

Като основна причина за раздялата тя изтъква факта, че с Александър са били като две различни вселени. Тя не смята, че голямата разлика във възрастта им е изиграла лоша шега. Споделя, че майонезеният бос е бил болезнено ревнив и тя трябвало да внимава и да се съобразява как се облича, с кого общува, къде ходи. Той често й повтарял, че няма безплатен обяд. Елен твърди, че оплювайки я, бизнесменът е унищожил всички пътища назад.

“Моите чувства към него си остават хубави и няма по никакъв начин да опетнявам или да плюя нито него, нито връзката ни. Александър се отрече от любовта ни и заплювайки ме, унищожи всички пътища назад. Може би така трябва да бъде и ще е по-добре за двама ни, всеки да продължи по своя път.”

Последвайте канала на

8391 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Dani

2013.05.04 | 23:19

7
Моля моля,нека едно уточнение за защитниците на Елена-не я познавам тази госпожица от Монтана,но знам едно-ТЯ ЗАЖИВЯ С ЖЕНЕН МЪЖ пред всички!!!Само това стига-поставете се на мястото на жена му!А и някак не мога да вържа''високият'' и морал с извършеното от нея прелюбодейство!Знам,че няма идеални хора,но моля-когато си направил такова нещо,не говори колко си морален!
Boss

2013.05.04 | 23:19

6
Пич, тя да е само тя дето е заживяла с женен мъж (с мед да я намажеш) - то цяла България е на това дередже - всяка втора живее с женен мъж, който няма топки, за да пусне една молба за развод с жена си. П.П. Не защитавам никой - казвам позицията си - не може да храчиш върху човек, с когото си живял. Къде беше през това време господина, че и жена си напуснал... То монетата си има две страни. А таз мома и аз не я познавам. Но по изявлението мога да ти кажа, че се държи по- мъжки, отколкото този сульо, който не спря да плюе жената, с която е живял 4 години. И която, доколкото ми е известно напусна работа заради него (което е пълна глупост за мене). Не е мъжка, нито джентълменска неговата постъпка. Каквато и да е Елен, той я е избрал за съжителство. Поне застани като мъж и уважавай избора си, ако не уважаваш жената до тебе. Това имаш в предвид. Аре, със здраве, и да не заживяваш с госпожица преди да си се развел, мъжки!
Alex

2013.03.22 | 23:43

5
Уж няма пътища назад , а строи ли строи мостове и даже го примамва : "пис пис Майонезчо !
fsdfsd

2012.07.30 | 12:47

4
te si4ki taka razpravqt da ne e samo tq :D
Dani

2012.07.30 | 12:47

3
Не знам защо,но никак не мога да повярвам на това момиченце.На тъпака Александър-също,но той е достатъчно прост да си каже каквото мисли.Докато лисицата Елен-а е друго нещо.Тя сега ли осъзна,че няма'' безплатен обяд''при такава меркантилна и сметкаджийска връзка!Всъщност,ваичко си дойде на мястото-няма прокопсал от изневери!
Boss

2012.07.30 | 12:46

2
Всъщност - безплатен обяд няма дори и в обикновените връзки на средностатистическите хора. Всеки си плаща по някакъв начин. Дали връзката им е меркантилна или не - само те си знаят каква им е била. Но, аз си мисля, че в този случай Елен проявява повече мъжество и достойнство от този мухльо. И според мен, когато двама души са имали връзка - грозно е да се плюят един друг. Все пак ти си живял с този човек в добро или лошо, споделял си хубави моменти с него.
Nika

2012.07.30 | 12:46

1
Поканиха ни да им надничаме в чаршафите , но! Един мъж излезе в медиите да "изяснява" отношенията си-мъгляво,цинично, арогантно и смешно на моменти. Дълбоко разочароващо от гледна точка на дамите и лигаво-безсилно през погледа на мъжете. Разликата във възрастта е очевидно и разлика във възпитанието- това което се очакваше от "разглезената пикла" взе че го направи "културният, ерудиран" бизнесмен. Благодарим за шоуто на средната класа, и на медиите за разваления компот.

Добави коментар

Водещи новини