Друг мъж изпял за изневерите на Елен Колева

  • 12 юли 2012 11:46

  • 14025
  • 13
Друг мъж изпял за изневерите на Елен Колева
© Булфото

Бившето гадже на актрисата Елен Колева - Александър Найденов, научил за нейната изменчива същност от неин познат, заяви бизнесменът в тв предаването “На кафе”.

“Една гугутка един ден дойде при мен и започна да плямпа разни неща, от което главата ми стана ей такава”, разказа той. Найденов обаче отказа да каже името на портаджията, като само разкри, че е мъж, който явно използва две различни лица при срещите си с различни хора.

Ако знаел какво е било миналото на артиската, бизнесменът нямало да зареже семейството си и да хукне след нея. Когато двама души започват връзка, те трябва да загърбят старите си преживелици, смята той. “Миналото трябва да остане минало. Не бива да се пришива и имплантира във връзката, без да прищипва партньора. Имай си го миналото, нека да си е само твое”, категоричен е Найденов.

Той отрече да е хванал на калъп бившата си любима, но продължава да твърди, че са се разделили заради нейна изневяра. “Физическата изневяра не е единствената изневяра”, намекна за повода за приключването на любовните им отношения. Найденов не скри, че в рамките на 3-годишната им връзка 3 пъти са късали. Вероятно на Елен не й е било лесно с него, тъй като той е с тежък и избухлив характер. Когато двойката се разхождала навън, никой от нейните фенове на смеели да я поглеждат заради смразяващия му поглед, разказа той.

Инициатор на връзката им бил не той, а Колева, издаде бизнесменът. “Аз не се влюбих, тя се влюби. После последвах чувствата на едно влюбено в мен момиче”, коментира той.

Дали е възможно Александър и Елен да се съберат, е твърде рано да се каже. Бизнесменът заяви, че умее да прощава, но и дори да го направи, “винаги утайката на обидата и предателството ще остане”, отсече той.

На страхотен екшън станаха свидетели тв зрителите тази сутрин в предаването на Гала, когато тя си навлече гнева на майонезения бос Александър Найденов и го предизвика да отправи скандално обвинение.

“Ти да не си взела някой лев от Елена, за да държиш позицията на неин адвокат?”, изригна Найденов. Думите му бяха по повод неговата раздяла с актрисата Елен Колева и очевадните опити на Гала да оправдае поведението на приятелката си.

Натрапената на няколко пъти женска солидарност принуди бизнесмена да “дръпне за ухото” водещата и в други ситуации. “Разбирам, че ти си водеща. Престани обаче да ме прекъсваш”, бе сред сравнително меките забележки, отправени по адрес на Гала.

Накрая Александър Найденов така взе страха на блондинката, че я принуди да спаси кожата си с рекламна пауза. “Ти понеже ме удряш под пояса, сега аз ще те ударя под пояса”, започна застрашително той. Уплашена от опасността да стане за смях, Гала се обърн а с умолителен поглед към продуцентите и успя да цензурира госта си с командата: “Нека пуснем реклама”.

Скандалното интервю, в което актрисата Елен Колева оплюва бившия си интимен партньор Александър Найденов, е изфабрикувано. Фалшивият материал излезе на страниците мимикриращия "Жълт Труд", който по думите на Найденов е с "тираж на средно голямо село".
"Никога не съм давала интервю за този вестник и не съм разговаряла с представител на тази медия", заяви Елен Колева, която се включи по телефона в тв предаването "На кафе", за да опровергае написаното.

Гостът в студиото Александър Найденов беше далеч по-директен. Той обясни, че не би искал да бъде на мястото на автора в момента, когато разбере самоличността му. "А аз ще разбера, можеш да бъдеш сигурна", закани се бизнесменът пред водещата Гала.

Последвайте канала на

14025 13

Коментари 13

Добави коментар
Boss

2013.09.14 | 15:31

13
Басииии, тоя колко е тъп не е истина!!! Що при мен не дойде подобна "гугутка" да ми каже нещо за жената, с която живея. Ще го направя на ренде, а зъбите му като перфоратор в градския транспорт! И нема да ме интересува истина ли е или не! За назидание повече да не си отваря плювалника за нея. Ма може да е била всякаква, щом е с мен - еб.л съм й миналото - тя е с мен и толкова! И който не я уважава - ще яде тоягата! Това е мъжка позиция, а не като на тоя педе.р.н.ел! Просто дъртака си е хванал друга да е.е и Елен явно е излишна и тоз си търси оправдание. Май е верно твърдението, че мъжете в БГ били на изчезване! Мен друго ми е любопитно, как този с акъл на пиле пеленаче е могъл да развърти такъв бизнес, че и милионер го раздава? Или е от ония червени милионери без акъл с многото куфърчета! Явно да...

2013.01.31 | 19:48

12
Българките между 18 и 35 години са си курви от всякъде без изключение , но и дъртаците със грешни пари също са виновни за това .

2012.10.22 | 22:00

11
ЛОПАТАР:)
хахахаха

2012.10.22 | 22:00

10
абсолютен алкохолик с разклатена нервна система.....
Иво

2012.10.22 | 22:00

9
За нещастие гледах предаването, такива комплексари са срам за мъжете
Смехоран

2012.10.22 | 22:00

8
Помня тази "девица", която е наборка на синовете му как разказваше, че като го видяла и се влюбила на мига. Ми що не се влюби в парнаджията на блока? И той е на тези години ;) Сигурно не му е толкова дебел ... портфейла. Ха ха ха .... Ана никол Смит и тя като видя иния дъртофелник я обзе една любовна треска .... КЪМ ПАРИТЕ МУ! Тоя майонезения пъпеш и на останалите като него - такива женички лисички дето са с тях само за парички!!!!
xxx

2012.10.22 | 21:59

7
Тя просто оправдава името си.Елен. За това слага рога...Да е мислил като я е залюбил. Плюс това трябва да е много прост да си мисли,че жена на нейната възраст може да се влюби в дъртак като него.Не, че няма такива случаи, но те само потвърждават правилото.Наивник. Мъжете на тази възраст трябва да са по-скептични и да си дават сметка, че най- привлекателният им размер на тези години е размерът на банковата им сметка...
Майонезена Пръдня !

2012.10.22 | 21:59

6
Рано или късно лесно забогателите сини комунисти и бивши агенти на ДС рано или късно си намират майсторът ! Честито на спечелилите !
Aida_v

2012.10.22 | 21:59

5
Такива гугутки много обичат да се навъртат покрай болезнено ревнивите чичковци на все по-средна възраст!Не за друго - да им гледат сеира.Хем,ако знаел за миналото и нямало да се хване с нея,хем миналото трябвало да си остане само нейно.Не се влюбил той,тя го откраднала от семейството му и т. н.И всичко това,гарнирано със заплахи към целия останал свят!Ако имаше поне малко ум,щеше да си държи устата затворена,но глупакът непременно държи всички да разберат,че е глупак.На всичкото отгоре - агресивен и способен на всичко глупак!За мен остава мистерия как това момиче изобщо е било с него толкова време?Ако е гонила парите му - няма ли и други старци с пари,но с по-кротък нрав...

2012.10.22 | 21:59

4
Българските богаташи така и не се научиха колкото и пари да дадат възрастта,липсата на образование и още много други неща не могат да се компенсират ! То отдалеч е видно че в тоя дядо освен парите Ленчето няма какво да тръси вероятно даже не може да го вдига , а само със "спортна злоба " не става тоя номер !

Добави коментар

Водещи новини