В София продължава строителството на кръстовища на две нива

  • 16 юли 2012 12:10

  • 928
  • 1
В София продължава строителството на кръстовища на две нива
© Булфото

"Затрудненото движение в столицата означава много голямо строителство", каза пред журналисти столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"В София в момента се работи по 5 - 6 огромни обекта, при които има затруднение в движението. Затова и за мен е важно да се спазват сроковете и тогава, когато не се спазват, налагам съответните санкции," заяви Фандъкова.


„Благодарна съм на всички софиянци, защото проявяват търпение, когато виждат, че се работи, и най-вече виждат резултатите, когато е готов пътят. Наистина е трудно и тежко. Не случайно най-големите строителни дейности ги правим през лятото, особено през август, когато София е свободна от автомобили. Не мога да обещая, че това ще спре, защото има още много работа. Предстои ни започването на още две кръстовища след приключването на тези, така че пак ще има затруднения в движението и следващата година. Важното е, че имаме парите, имаме проектите, и остава да проявим търпение, за да бъдат завършени”, посочи още Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Десислава Станева
928 1

Коментари 1

Добави коментар
Йорданов

2012.07.16 | 22:36

1
БРАВО!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини