Немски тираджия налита да бие нашенски полицаи

  • 12 юли 2012 10:42

  • 832
  • 1
Немски тираджия налита да бие нашенски полицаи
©

 Немски тираджия и съпругата му се нахвърлиха с ритници върху полицейски служители за това, че са ги спрели, съобщиха от полицията във Велико Търново.

Случката се разиграла вчера в района на паркинг "Малката косатка" край Килифарево. Полицейски екип, стриктно изпълняващ въведената забрана за движение на тежкотоварни автомобили при температура над 35 градуса, спрели за престой товарен автомобил управляван от 47-годишния немски гражданин Г.Б. и 50-годишната му съпруга К. Б. чешка гражданка, возещата се в автомобила. Двамата чужденци отказали да изпълнят полицейското разпореждане и започнали да псуват униформените служители.

Жената дори се нахвърлила върху единия полицейски служител и го ритнала, а след това го и одраскала. Шашнатите полицаи се обадили за помощ и на място за съдействие е изпратен втори автопатрул. При пристигането му 47-годишният германец направил застрашаваща маневра с автомобила си и спрял в опасна близост до патрулните автомобили, напречно на пътното платно, препречвайки движението и в двете посоки.

Своеволията на двамата чужденци не приключило дотук. 47-годишният чужденец слязъл и започнал да блъска и рита полицейските служители. След кратка схватка с униформените, двамата чужденци са задържани за срок до 24 часа. Срещу тях в полицейското управление във Велико Търново е започнато бързо производство за хулиганство.

Последвайте канала на

832 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
някой

2012.07.12 | 20:13

1
Тия са за съд

Добави коментар

Водещи новини