Пускат още 35 к. нова отсечка от магистрала Тракия

  • 12 юли 2012 09:05

  • 1331
  • 1
Пускат още 35 к. нова отсечка от магистрала Тракия
©

Още 35 км магистрала Тракия ще бъдат пуснати в експлоатация днес. Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще открие отсечката "Нова Загора – Ямбол".

Тя е с дължина 35 км., а стойността на обекта е близо 134 млн. лв. Изграждането й се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз чрез Оперативна програма "Транспорт". С новата отсечка пътят до морето ще се съкрати с 1 час.

Във връзка с предстоящото откриване на новия участък на автомагистрала "Тракия", "Пътна полиция" препоръчва, при изхода от аутобана, водачите на моторни превозни средства да шофират с намалена скорост и да спазват въведените ограничения.

При използване на трасето на първокласен път Ямбол – Петолъчката, шофьорите на леки коли трябва да бъдат особено внимателни, тъй като ще попаднат в интензивно движение на тежкотоварни автомобили и ще преминават през участъци, в които се извършват ремонтни дейности.

Пътуващите от Западна и Централна България за Южното Черноморие могат да използват по-малко натоварения маршрут Сливен – Ямбол – Средец – Бургас и обратно.

Последвайте канала на

1331 1

Коментари 1

Добави коментар
ф-1

2012.07.12 | 14:54

1
Ако не членувам примерно една дума правилно в текст,журналистът ще ми каже: Колко си неграмотен! А да напишеш 35К /вместо 35КМ/-както е правилно,май трябва да си още по-неграмотен.

Добави коментар

Водещи новини