БСП към ГЕРБ: Превърнахте България в едно РПУ

  • 06 юли 2012 11:06

  • 1578
  • 6
БСП към ГЕРБ: Превърнахте България в едно РПУ
©

"Днес три години след идването на ГЕРБ на власт отново е време за равносметка, време е лъжите да бъдат изречени на висок глас. Това е наш дълг пред гражданите", каза от парламентарната трибуна Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от Коалиция за България.

"За съжаление трябва да информираме, че днес почти всичко е със знак минус. Свидетели сме на по - малко демокрация, по ниски доходи, по-малки приходи в държавата, по-малко свобода. В замяна на това сме свидетели на повече мизерия, глад, полицейщина, омраза, сива икономика, престъпност, безработица", каза Найденов.

Той поясни, че за всичко това  доказателства са на лице и колкото управлението да се старае да ги скрие, те ще ги посочват, за да покажат, че ГЕРБ съществува три години благодарение на предишното правителство.

"Правителството на ГЕРБ е първото, което трупа нови дългове за последните 10 години", изтъкна още Найденов.

"Версиите на държавата за близо три години са почти 9 млрд. лв. и тях няма да ги плати Бойко Борисов", добави още социалистът.

По време на управлението на ГЕРБ, медийната свобода се срути и днес България е по - несвободна от някои африкански колонии, заяви Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Според всички международни изследвания България е шампион по корупция в Европейския съюз, каза червеният депутат.

Той заключи, че за три години българинът се чувства  много по - нещастен, унизен и омерзен, а България се е превърнала в едно РПУ.

Найденов се обърна към управляващите и им каза, че държава не се управлява с денонощно гастролиране по медиите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1578 6

Коментари 6

Добави коментар

2012.07.08 | 00:31

6
какво полицейщина, полицаите спят по патрулките и си бъркат в носа. Престъпността се вихри необезпокоявана, законите са само на хартия, пълна анархия.
Свидетел

2012.07.08 | 00:31

5
Найденов каза:Свидетели сме на по - малко демокрация, по ниски доходи, по-малки приходи в държавата, по-малко свобода. В замяна на това сме свидетели на повече мизерия, глад, полицейщина, омраза, сива икономика, престъпност, безработица". Този господин явно много бързо забравя. Г-н Найденов кога в България не е имало- мизерия, глад, полицейщина, омраза, сива икономика, престъпност, безработица". Кога?

2012.07.08 | 00:30

3
Само БСП и никой друг !!!!!!!!!!

2012.07.08 | 00:30

4
Само БСП и никой друг.........Правят свирки най-добре да съгласен съм!!!!!!!!!!!!!!Питайте Доганя га му го лапаха 4 г..... дали е доволен
koko

2012.07.08 | 00:30

2
I vie gi natvorihte edni!!!!Toka ViK i drugite dalaveri ,koi gi podpisa,a?Vinagi sqm vi podqrjal,no nesctata sa sqqvsem drugi.Koito i da doide, vse dere kojata na ovchedushniat ni narod.No nie si go zaslujavame,zasctoto se prvqrnahme v lumpenizirana nazia,ot chalgari,izmisleni zvezdi,Fenove(ne zapaliankovzi)koito se biat,kato kromanionzi,i zavijdat na posredstvenite ritnitopkovzi,za silikonovite pqrvosignalki,izobshto totalna razruha.

2012.07.08 | 00:29

1
Духайте ве ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ и ТУРСКИ ПОДЛОГИ ...........И Слави Трифонов няма да ви вдигне рейтинга КОМУНЯГИ УМРЯЛИ ахахахахахахах МИЗЕРНИЦИ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини