Симеон Дянков писа 5 на ГЕРБ

  • 06 юли 2012 06:12

  • 1268
  • 9
Симеон Дянков писа 5 на ГЕРБ
©

На третата година от мандата ГЕРБ си писа много добър 5, пише "Стандарт".

Шефът на депутатите на властта Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на обяви, че направеното от тях не е достатъчно, но не е и малко.

Пред "Стандарт" вицепремиерът Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи писа на кабинета 5 заради неприключилите реформи в здравеопазването и енергетиката.

Припомняме ви, че вчера Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на предложи закон за корупцията и лобизма. Според него такъв закон би намалил чувствително нивото на корупция. Той изрично уточни, че в този кабинет няма корупция, а тя е на по-ниските нива.

Червените пък разкритикуваха властта, че е допуснала катастрофален срив в заетостта - "най-ниската през последните 8 години". Вместо европейско качество на живот ГЕРБ сложили котва на социалното развитие на България.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1268 9

Коментари 9

Добави коментар
Беш

2012.07.06 | 22:11

6
Престъпник."Събудете се! Отместете поглед от телевизора! Замислете се какво ви се случи днес! Събудихте се с хвалбите и лъжите на Борисов, Цветанов и Дянков по всички канали. Изтръпнахте от сметката за ток, която получихте. Ако още имате работа, разбрахте, че заплатата ще закъснее, защото държавата не е платила на фирмата за свършена работа, но пък всички са луднали, защото НАП отново прави проверка. Чухте се с родителите ви, на които пак са нужни животоспасяващи лекарства, а нямате пари ....Тикви весели и диви ... Днес празнуват в Самота ... В Кабинета са се свили ... Над поредната шетня ... Цецо пък Теле докара ... Симеончо се вреди ... И Заплата той докара ... Бойко май да усмири ... Че е почнал поголовно ... Със асфалт да черпи Той ... И настъпи Време Ловно ... После почва пък Запой ... Бойко старците започна ... Да ги беси през Нощта ... Дянков средствата му дава ... Доста често през Деня ... Безработните скучаят ... Май във своите гета ... Мафиоти Днес Бозаят... Тикви раждат се сега ... Депутатите нехаят ... Бизнесмените пък спят ... И Страната ни поставят ... Те на странен кръстопът ... А Банкери пък потриват ... Свойте палави Ръце ... Паразити придобиват ... Пачки хилави поне ... Старците умират бавно ... А Младежи бягат вън ... Ромите крадат си славно ... Бойко зяпа като Пън ... Иска пак Мандат да Граби ... По възможност с три ръце ... И Страната да остави ... Той във Локва край Дере ... Има много аз да пиша ... Но завършвам в този час ... Друга Тиква ще опиша ... Изводи са тук за вас ...
Стефан З

2012.07.08 | 21:45

9
Хо-хо-хо Ха-ха-ха Сутеньорите ти трябва да ти купят близалчица за труда Както се пееше "... колко нещастни сте" Свърши ви времето комунисти нещастни, свикнали да живеете на чужд гръб, след догодишните избори няма да има връщане към любимата ви Държавна сигурност и всичките и повехнали членове. Ха-ха-ха

2012.07.07 | 13:46

8
определено гроб няма да е догодина на власт

2012.07.07 | 13:45

7
http://lubamanolova.info/razledvania/2011/2071-1-kakvo-ni-ochakva-s-finansist-kato-simeon-dyankov
!!!

2012.07.06 | 22:10

5
Народа трябва да ви оцени драги самохвалковци от ГЕРБ защото той ви е избрал !
Йорданов

2012.07.06 | 22:10

4
Аз давам 1 като оценка на ГЕРБ и Борисов.

2012.07.06 | 22:10

3
sami se hvaliat,sami se oceniavat.e verno niama takava durjava.
Производители: Намалете ДДС и тока, иначе фалираме

2012.07.06 | 22:10

2
В цял свят промишленият ток е по-нисък от този на битовите абонати, в целия ЕС това е практика, а у нас не е така. Това заяви пред БТВ председателят на Асоциацията на месопреработвателите Кирил Вътев. Цената на тока обаче се калкулира в крайния продукт и така потребителите поемат тежестта.Според Димитър Зоров от Асоциацията на млекопроизводителите най-големият проблем е ставката на ДДС. ДДС на хранителните стоки в Англия е 0%, в Полша за свежите продукти – мляко и сирене е с 0%. Това се отразява на цената в магазина, нашите производители фалират и идва вноса, който измества българските фирми.Доставната цена на хляба за последните години не са променяни, независимо че има скок в осигуровките, лихвите по кредитите и цената на горивата, съобщи от своя страна Мариана Кукушева, председател на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите. В Хасково цената на хляба скочи с десет стотинки само в три търговски обекта. Държавата обаче казва, че контролираните цени се движат само нагоре. Това не може да позволи предвидимост на икономическата среда, убедена е Кукушева.Председателят на Асоциацията на млекопроизводителите Димитър Зоров потвърди, че за 1,5 г. цените не са били повишавани независимо от скока на горивата. Вероятността да се повишат отново цените е минимална, тъй като има опасност за покупателната способност на българите. На 100 лв разход за електричество отиват 5% от сумата в зависимост от капацитета на предприятието.Според Кирил Вътев от Асоциацията на месопреработвателите месните продукти се оскъпяват с половин процент, заради повишаването на тока с 13%. Спекулата тук се използва от некомпетентност. Всички производители са на ръба на оцеляването, да обслужват кредитите. В момента всички работят под ръба, потвърди Димитър Зоров, а на производителите продължава да се гледа като на някакви мошеници.

2012.07.06 | 19:03

1
Шъ да е по стобалната система май?! А Стефчо 3 е крайно време вече да си пие дозата, щото иначе идват санитарите!

Добави коментар

Водещи новини