Жени Калканджиева изригна: Златките и силиконките не са никакви модели

  • 04 юли 2012 06:49

  • 3615
  • 1
Жени Калканджиева изригна: Златките и силиконките не са никакви модели
©

Мирослав Йончев не е в модния бизнес и реално не притежава модна агенция, въпреки че по документи вероятно е регистрирал такава, заявява в интервю пред "България Днес" шефката на Визаж  Жени Калканджиева.

Тя буквално унищожава с критики задържания за склоняване към проституция бивш Мистър България 2003г.  Хора като него въртят бизнес с проститутки. Всички така наречени агенции и конкурси от типа на "Мис Силикон" се правят с тази цел. Йончев и Митьо Мищова разказват че притежават агенции - какво разбират тези хора от мода?Имат ли момичетата договори с международни компании, корици на списания, пита риторично бившата шеста в света по красота.

Златките и всички останали силиконки не са модели - какви са - те си знаят, продължава Калканджиева. Мероприятия от сорта на "Мис Дупе", "Мис Естествен бюст" не са за красота, а повечето конкурси за красота са порнография, убедена е шефката на Визаж.

Последвайте канала на

Novini.bg
3615 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.07.13 | 11:41

1
На тая явно и бъркат в паничката и вече не е монополист като сводница, та ревна срещу колегите си.Миналото на тази курва е добре известно, както и миналото на всички модели излезли от агенцията и. Вече и е трудно да се изживява като единствена сводница на елитни проститутки, а явно е под достойнството и сама да обслужва клиентите.То и годинки понатрупа и вече не е атрактивна за платежоспособните господа, та сигурно стандартът и дърпа надолу. Освен да търси друга ниша, примерно да се ориентира към сводничества на елитни гейчета за високопоставените педераси в парламента и бизнеса. Само че тогава сигурно ще нагази в територията на Генчо Минчев, та и той ще нададе вой.Но пък какво толкова - борба за хляб.

Добави коментар

Водещи новини