Свалят Жени Калканджиева от екран

  • 29 май 2012 07:14

  • 17806
  • 16
Свалят Жени Калканджиева от екран
©

Женската рубрика в неделния маратон на "Станция Нова" - "Съпругите", ще бъде силно орязана или въобще ще отпадне. Това се налагало заради тоталното изчерпване и почти нулев интерес от страна на телевизионната аудитория, водещ до убийствено нисък рейтинг през последните седмици, твърди в. "Всеки ден", като се позовава на свои източници в Нова телевизия

Двете водещи Евгения Калканджиева и Мая Савова изнемогвали в издирването на звездни събеседници, а мъките им стигнали дотам, че миналата неделя призовали от екрана ВИП персони да откликнат на молбата им.

"Понеже нямам никакви гости за другата неделя, молим ви сами да се обадите, ако искате да сте при нас. Важното е само да сте звезди, или поне да сте известни", казаха с нажалени погледи Мая и Жени.

Всичко това било последната капка в търпението на продуцентите им Иван Христов и Андрей Арнаудов, които решили наесен "Съпругите" да бъде силно променена рубрика. Срещу женското шоу имало истински бунт и всички в телевизията негодували от излъчването на шоуто, което сваляло имиджа на останалите рубрики.

Всекидневникът твърди, че от предаването ще отпадне Жени Калканджиева, а продуцентите ще търсят нова партньорка на Мая Савова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
17806 16

Коментари 16

Добави коментар
Лили Иванова

2013.01.19 | 20:58

16
Това предаване от самото начало е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКУЧНО. Добре започнаха продуцентите със смяната на Вихра, която гледаше гостите опулено и тъпо, но трябваше да продължат и с Мая. Глезотии и тъпи възклицания, както и безмислени разговори отегчават дори и търпеливи зрителки като мен. Ьбе направо защо не прекръстят това предаване на "Отчаяни зрители".
levterova

2013.01.19 | 20:56

15
да жени калканджиева е много скована скучна безинтересна е вихра и мая бяха много добра комбинация интересни усмихнати ,,,,,
pipi_dalgoto_chorapche

2013.01.19 | 20:56

14
Определено Жени Калканжиева е по-стойностната от двете. Какво прави там Мая и защо е там.....си знаят продуцентите.
8

2013.01.19 | 20:52

13
Добре, някой може ли да ми отговори на въпроса защо 90% от предаванията по водещите телевизии у нас са изцяло предназначени за женска аудитория? Онзи ден ми се наложи да гледам племенника си за няколко часа, времето беше кофти и неможахме да излезем навън. Пускам телевизора да го разсея с нещо и направо полудях! То не бяха някакви предавания като съпруги, апартаментът, модерно - в това същото модерно и мъж гей имаше в екипа и малкия ме питаше защо този мъж се държи като жена, после от модата се прехвърлихме на готвенето 5 кулинарни предавания и накрая завършихме с бабешките филми !!!! На това ли трябва да се учат малките български мъже, как да избират рокли и как да точат баница? Отвратително.......... знам, че има агенция за защита на жените и детето, ама май скоро усещам, че ще се създаде и агенция за защита на мъжа .
Злати

2013.01.19 | 20:52

12
Не Жени, Мая сваля рейтинга, щото води някаква безсмислена битка за надмощие. Жени е твърде интелигентна и това сладникаво участие не и пасва. Може би ако имаше шанса да се изяви както тя си може щеше да е друго. И аз от доста време не го гледам, най-вече заради гостите от попфолка. Измислете го някак по-интелигентно, клюкарщината не се понася от зрителя.
любопитна

2012.09.08 | 16:50

11
Всички тези негодуващи,малко или повече са обединени под името Ирина (бивша Сарачинова),нали?? А дали тя самата може да запълни още малко програмно време с лицемерното си състрадание,привидното съчувствие ,фалшивото съпричастие и крайно слабото си актьорско изпълнение. Да не говорим за красноречивият личен пример,както и така цинично звучащото на общия фон заглавив "най-добрата майка". Все едно да направят Чичолина детска учителка,или пък Ханибал Лектър да наследи майка Тереза!..
Ото Бисмарк2

2012.09.08 | 16:48

10
Симпатизирам на Мая повече, но иначе, не ги гледам отдавна. Продуцентите си знаят работата.
Рада

2012.09.08 | 16:48

9
Абе някой гледа ли ги тея? Ужасно е тъпо,когато след изморителна седмица си пуснеш телевизия и не дават нищо интересно през почивните дни...Много по-хубаво,ще да е,ако свлят цялото предаване и на негово място ...поне един хубав нов филм!!!Отвратително е да гледаш Катето какво ще сготви..,или съдебния спор-който дори няма нищо общо с правосъдната ни система-само за шоу...,или топ 10...с пълни глупости...а кой решава за тоя топ 10??-Ти или Аз??Най бие на очи-най-добрата майка...Ха,ами те незнаят ли,че 60% от българското население,трябва да получи такъв медал???Да свалят цялото предаване,не става за нищо!!!
Мен

2012.09.08 | 16:47

8
Егати боклуците. А този куволяк Мая трябва да я оставят 6 месеца на минимална заплата, енергото 3 пъти да и спре тока, ВиК осем пъти водата а в болницата да я върнат, защото преди година и 4 месеца има неплатена здравна вноска... После ще я питам дали ще приказва "Важното е само да сте звезди, или поне да сте известни". Само звезди могат да са при нея... Да еба майка ти гнусна путка да еба, свиня гадна... Никому-ненужен боклук !!!
djuli

2012.05.31 | 00:13

7
Аз не го гледам ,защото е фолкаджииско ,но Жени е най- интелигентната в цялото предаване.

Добави коментар

Водещи новини