Чихуахуа уби пиле

  • 03 юли 2012 15:44

  • 4266
  • 1
Чихуахуа уби пиле
©

Джой Макдоналд може да влезе за известно време зад решетките, заради смъртта на пиле. Тя дори не е убила пернатия екземпляр. Вероятните извършители са двете ѝ кучета – порода Чихуахуа, предизвикали инфаркт у бедното животно, пише inews.bg.

Пилето било домашен любимец на съседите на Джой Макдоналд – Джордж и Натая Гемблин.

Пилешките неволи са се разиграли на територията на Мисури, когато двете кучета, които обикновено били държани зад вратите на къщата на Макдоналд, се озовали в кокошарника на съседите.

"Истината е, че и преди сме гонили кучетата", споделя Джордж и допълва, че половинката му си е контузила глезена, докато опитвала да изпъди кучетата по време на фаталния инцидент.

Главата на семейство Гемблин, който по някаква случайност работи като ветеринарен лекар казва още, че причината за смъртта на пилето е инфаркт, предизвикан от кучешкия лай.

След инцидента пострадалото семейство е повдигнало обвинение срещу Джой Макдоналд за малтретиране на животни.

Ако жената бъде признава за виновна, е възможно дори да лежи цяла година зад решетките и да плати глоба от 1000 щатски долара. Опасността Макдоналд да влезе в затвора за подобно "провинение" генерира огромен интерес към случая в САЩ.

"Мисля, че това просто е глупаво. Все още не мога да си обясня станалото. И всичко това, заради едно мъртво пиле", жалва се Джой Макдоналд пред Kansas City Star.

От друга страна семейство Гемблин не желае непременно да види своята съседка зад решетките, но и не иска да вижда нейните кучета да тичат из двора им.

"Не искаме тя да ни дава пари за пилето. Просто искаме да не виждаме кучетата ѝ да разрушават наша собственост", споделя Джордж Гемблин.

Според собственика на починалото пиле предишно куче, отглеждано от тяхната съседка, също е било отговорно за смъртта на друго тяхно пернато.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4266 1

Коментари 1

Добави коментар
Име

2012.07.04 | 08:40

1
Иди после пей "Шест кокошки съм заклала" ...

Добави коментар

Водещи новини