Гадателката на Берлускони: Борисов ще се ожени за Цветелина Бориславова

  • 03 юли 2012 07:43

  • 3684
  • 3
Гадателката на Берлускони: Борисов ще се ожени за Цветелина Бориславова
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г все пак няма да изчака финала на политическата си кариера, за да се венчае, предрече пред "Стандарт" Теодора Стефанова.

Според гадателката на Силвио Берлускони сватбата на най-личния ерген на републиката ще бъде до две години.

"Жената до него ще е Цветелина БориславоваЦветелина Бориславова Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав. Свързани са, карма му е!", хвърли Теодора бомбата от вила "Чертоза", прочутото владение на бившия италиански премиер на остров Сардиния, пише "Стандарт".

Стефанова е там в компанията на Дарина Павлова.

"Невероятно място е", сподели Теодора по телефона и пусна сензация номер 2. "Борисов ще смени трима министри през есента. Трусовете в кабинета се очакват през октомври", беше категорична тя.

После обеща още един мандат на ГЕРБ, но в коалиция. "Бойко ще преживее 2-3 предателства през 2013 година, но той е боец. Ще преглътне горчивия хап и ще стане още по-силен".

Теодора видя напрежение след време между Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и ГЕРБ. "След 5 години съвсем друга ще е политическата сцена у нас. Нови партии и движения ще навлязат в парламента. Жените ще превземат лидерските постове.

2013-а ще е напрегната за България. Ще има скандали в енергетиката, културата, земеделието. Страната ни няма да излезе от кризата и през следващите 10 години. Нова емиграционна вълна ще изтегли българи зад граница. На тяхно място ще дойдат емигранти от Азия", казва още Теодора.

Според нея влизаме в Шенген през пролетта. Ще изиграем и ключова роля на Балканите при вълнения в Македония и Сърбия. България ще е миротворец при решаване на конфликт. Друга валута ще замени еврото през 2016-2017 година. В ЕС ще има много скандали, много напрежение. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще бъде избран за президент на ПЕС, а Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в ще направи нещо ново и ще обедини много разочаровани хора около себе си. "Промени ще настъпят в целия свят. Тази система ще свърши - задава се нова ера, в която богатите ще се научат да помагат на бедните. Нарича се облагородяване и оцеляване. Никога няма да живеем както досега. Трябва да се обърнем към Бог и към духовното", не се колебае Стефанова.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3684 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
???

2014.02.10 | 00:26

3
боцко говори за жена която ще си я вземе и му е на сърцето значи г-цата не е богата, също че ще я разкостят което означава и че,няма добра защита а тази теодора ми се струва да са и подхвърлили някой лев за да се изкаже в полза на старата чанта??то съдбата не може да се промени когао става въпрос за любов ама все има кой да налива масло в огъня???
НОВА ЕПОХА ЗА БЪЛГАРИТЕ-Емиграция Амин.

2013.01.04 | 12:23

2
После обеща още един мандат на ГЕРБ, но в коалиция. "Бойко ще преживее 2-3 предателства през 2013 година, но той е боец. Ще преглътне горчивия хап и ще стане още по-силен"!!!!!Още един мандат-направо да се ориентирам към марс тогава!!!!Жените ще превземат лидерските постове.2013-а ще е напрегната за България. Ще има скандали в енергетиката, културата, земеделието. Страната ни няма да излезе от кризата и през следващите 10 години. Нова емиграционна вълна ще изтегли българи зад граница. На тяхно място ще дойдат емигранти от Азия", казва още Теодора.!!!!!!Нова емиграционна вълна ще изтегли българи зад граница!!!!!Трябва да се обърнем към Бог и към духовното", не се колебае Стефанова!!!!!със две думи да си стягаме багажа!!!!!!явно че тази мутра доста здраво е захапал кокала!!!!всеки да се спасява,явно че няма оправия!!!!идват още много по лоши дни за нас!!!!ДЪРЖАВАТА Е ПРОДАДЕНА!!!Амин.
Цветелина

2013.01.04 | 12:21

1
Естествено! Че как иначе ще си запазим милиардите от геноцида над глупавия български народ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини