Касапинът Адриан накълцал Николай с гилотина за хартия

  • 03 юли 2012 06:18

  • 4470
  • 4
Касапинът Адриан накълцал Николай с гилотина за хартия
©

Касапинът Адриан е транжирал 22-годишния Николай Йорданов с гилотина в бившия завод за хартия в град Мизия.

Това стана ясно вчера при гледането на мярката на Ангелов. Адриан първо е накълцал Николай със сатър в дома си в столичния кв. "Овча Купел", след което е натоварил разфасованото тяло в чували, в багажника на лекия си автомобил "Опел Омега".

Пропътувал е разстоянието от София до Мизия по тъмна доба, във вечерта на 14 срещу 15 юни. Разфасованите части от тялото били на едри парчета, затова Адриан ги донакълцал в хартиения завод, след което ги изхвърлил в контейнер за смет, изгорил ги, а накрая ги откарал до река Огоста край родното му село Гложене, където ги изхвърлил. В изоставения завод е открит и торсът на жертвата, а обгорените две ръце и части от крака му са изплували от реката.

Разследващите стигнали до развръзката, след като разпитали свидетели сред общите познати на убиеца и жертвата. Съпругата на Адриан - Бойка, живее в Мизия заедно с 8-годишното им момиченце. Брат й Калин пък е собственик на пицарията в "Овча купел", където Адриан се изхранвал. Обвиненият в убийството е безработен от няколко години и от пицарията се смилили над него. Николай пък бил доставчик на кашкавал и месо, откъдето двамата се познавали. След като го убил и нарязал на парчета, Адриан взел ключовете от служебния бус "Мерцедес" и разтоварил питите с кашкавал. Наглосатта на убиеца стигнала дотам, че започнал да ги продава, включително и на шурея си Калин. Така разследващите установили, че кашкавалът, пласиран от Адриан, е произведен от същата ямболска фирма, чийто дистрибутор бил убитият Николай. Полицаите открили част от питите и в печка в дома на тъста на Ангелов в Мизия, информира "Стандарт".


Съдия Мирослава Тодорова определи най-тежката мярка "задържане под стража" с мотива, че Адриан може отново да извърши престъпление, тъй като всички доказателства, включително и ДНК-експертизата, го посочват като евентуалния извършител на убийството.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4470 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.06.09 | 15:11

4
Това изчадие не трябва да живее, но тъй като няма смъртна присъда поне да му дадат максималната и в затвора да го уморят...Положението в страната стана страшно а онези отгоре живот си живеят!
---

2015.06.09 | 15:11

3
дано си получи заслуженото този касапин!
Цеца

2015.06.09 | 15:11

2
Жалко за хубавото момче.Горките родители,какви сили и нерви трябва да имат,да понесат всичко това.
гооогоо

2012.07.11 | 12:08

1
Бойкооооооооооооо върни смъртното наказание за изроди като този (много са като него) и без тва затворите са претъпкани и ние данъкоплатците им плащаме сметките на теа копелета

Добави коментар

Водещи новини