Приятелката на Николай: Убиецът му да гори в ада

  • 02 юли 2012 09:08

  • 4110
  • 8
Приятелката на Николай: Убиецът му да гори в ада
©

"В ада да гори убиецът на Николай! Отказвам да проумея какво се е случило! Не може да има такава жестокост на този свят!", са единствените думи на приятелката на зверски убития Николай  пред вестник "България Днес".

Припомняме ви, че Николай изчезна на 14 май, а чак в събота бе намерен трупът му.

Майката на Николай е изпаднала в несвяст след като е разбрала, че дори не може да се сбогува  и да види за последно сина си, защото тялото му е на парчета.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4110 8

Коментари 8

Добави коментар
Бич божий

2012.07.06 | 16:34

8
На всекиму според заслугите е казал Господ бог.Няма нищо случайно на тоя свят.Тая да не кълне така, защото е казано, който гроб копае другиму, сам пада в него. Да не го е карал някой насила да му ходи в апартамента през работното си време на пласьор?Излъгал го е че, ще му плати пари и се е полакомил педала, сега реват.Гърло, гъз затрива.Така е , като в Булгаристан никой няма елементарна тдудова дисциплина.За другият път ще знае :)
Валентина

2012.07.06 | 09:20

4
Извинявай,ти да не би да си някакъв подобен тип като Адриан? Не мислиш ли,че станалото може да се случи един ден на твоите деца ( недай си Боже).Защо говориш и съдиш без да знаеш? Ники е отишъл да ПОМОГНЕ веднага СЛЕД работното си време и си е получил НЕЗАСЛУЖЕНОТО! Всякакви изроди има на тоя свят,така че не ми казвай,че Николай си го е заслужил,защото не е така...
....

2012.07.06 | 08:22

3
ти си изрод бе.. как може така да говориш дори не познаваш момчето .. не те е срам
Пламенчо

2012.07.06 | 09:22

7
Вече нищо няма значение, и жив да го одерат момчето няма да се върне... :(((
микрон

2012.07.06 | 09:22

6
Смъртното наказание в сила да влиза разстрел по Стадионите както в Китай после да видим дали ще има изроди .
aNONIM

2012.07.06 | 09:22

5
Smyrtta e nai lesniq nachin ... trqbva da ima machenie za tozi izrod
ани

2012.07.05 | 17:27

2
Не те е срам първо ти не го познаваш не знаеш сто за човек е бил нито пък ще имали общи приятели и някой да ти го казвал грозно и мръсно е да петниш името на някой да клюкариш неща които не са верни и да му петниш името не си запознат с нищо и говориш.Ти не си загубил приятел син или любим че да говориш така ценично не знаеш каква загуба и мъка изпитват момчето е било доброномерено и честно и извинявай но само като го погледнеш ще разбереш какъв човек е невинен лъчезарен и доброномерен ядосана съм от това кажи ми откъде знаеш това от някой сайт който си прави рейтинга от скръпта на хората защо не можем да сме сапричастни и толератни да разберем мъката на хората а винаги се намира някой който ще напада как мислиш че се почувстват неговите близки ако прочетат смотания ти и неверен коментар и приятелката как искаш да говори всички са в шок в мъка боли ги да благодарят ли на адриан че са го убили дли какво както винаги съдим без да сме наясно как става въпрос никой нищо подобно не е казвал и мисля че се досещам кой човек си или поне предполагам кой си може и да си друг то и за мъртвата яна казаха че е проститука кмлошарка и прочие няма коментар
aNONIM

2012.07.05 | 17:25

1
Do jivot v kiliq metar na metar 23 chasa vatre na tamno i qko iznasilvane po 20 pati na den !!!!

Добави коментар

Водещи новини