Facebook разгневи потребителите си с нововъведение

  • 26 юни 2012 18:30

  • 1641
  • 2
Facebook разгневи потребителите си с нововъведение
©

Администраторите на Фейсбук са внесли тихомълком изменение в уебсайта на социалната мрежа, което променя електронния адрес на потребителите, предаде Асошиейтед прес.

При записването си в онлайн мрежата новите потребители са посочили в своя профил имейл адреса си. Но системата после го променя с окончание (at)facebook.com. Преди на дисплея са се появявали адреси на потребителите, например от услугите на yahoo.com или gmail.com. Сега обаче изпращачът ще може да пуска съобщения до адрес с домейн facebook.com и тези съобщения ще постъпват само в секцията за електронни съобщения във Фейсбук профила на получателя.

Това означава, че зависимата от Фейсбук публика става още по-зависима от социалната мрежа, посочва агенцията. Агенцията допълва, че промяната, открита през уикенда от блогъри и оповестена от медии в понеделник, е предизвикала гнева на потребителите.

Но ако човек е недоволен от нежеланото нововъведение, може да възстанови първоначалния адрес за контакт в профила си, като кликне в секцията "about". После се избира "Contact Info" и се щраква върху иконата за редакция (edit) в десния ъгъл. Там можете да промените кой може да вижда вашия имейл адрес и кой имейл адрес да виждат вашите приятели, препоръчва агенцията.

Последвайте канала на

БТА
1641 2

Коментари 2

Добави коментар
една хартийка.

2012.07.01 | 23:28

2
всичко е пари.дори един човешки живот не струва толкова колкото,една хартийка.
Йуй

2012.07.01 | 23:28

1
Още в началото познах че това е само един ФейсБОКЛУК.

Добави коментар

Водещи новини