Увеличават заплатите на социалните работници от 1 юли

  • 26 юни 2012 10:27

  • 893
  • 2
Увеличават заплатите на социалните работници от 1 юли
©

Заплатите на социалните работници ще бъдат увеличени от 1 юли, съобщи министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко.

Разчетите се правят в момента, но най-вероятно увеличението ще е с 20 процента, добави той. Социалният министър каза още, че се очаква още утре предложението да бъде внесено за разглеждане от Министерския съвет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
893 2

Коментари 2

Добави коментар
тнн

2012.06.26 | 18:12

2
Господи с какво сгрешихме, че ни прати да ни управляват нагли и алчни политици. Преди няколко дни приеха закон благодарение на който чиновниците ще получават до 80 процента по-високи заплати, сега социалните работници ще получават с 20 процента повече. Докарахме я дотам, че парите в бюджета за социалните плащания сигурно са по-малко от парите за заплати и бонуси на чиновници . Пълен абсурд. Все едно да имаш армия от 50 чвека и военен оркестър от 80 музиканти. Нали е криза бе мръсници, нали затова замразихте заплати и пенсий и имате наглоста да казвате колко добре живеем и че сме по-добра от гърците. Никога няма да гласувам за тези нещастници.
Пенсионер

2012.06.26 | 18:12

1
Срам нямате! Ние, дето сме се трудили по 45 години мизеруваме, а вие търтеи дето окрадохте плодовете на милиони отрудени да вземате високи заплати! Хаир да не видите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини