"Пирогов" има срок от един месец да отстрани всички нарушения

  • 25 юни 2012 21:01

  • 630
  • 0
"Пирогов" има срок от един месец да отстрани всички нарушения
©

Министерството на здравеопазването е дало срок от един месец на ръководството на "Пирогов" да отстрани всички нарушения, които са установени от проверката в Института, съобщи здравният министър Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, цитирана от БНР.

"Образувано е вече и досъдебно производство. Поради тази причина ще се въздържа да изнасям каквито и да било други факти и данни от доклада. Отново използвам случая да кажа, защото в последните няколко дни, включително и вчера, по най-различни медии видях, че много се спекулира с това, че се говори против лекарите и против болница "Пирогов".

Може би за пореден път ще се повторя, че винаги съм твърдяла, че "Пирогов" е символ на стандарт в спешната медицина. Лекарите там работят безотказно, безупречно, на ден минават по 10 000 човека. Никога не е била атаката срещу тях. Това е една проверка, която прави принципалът на лечебното заведение, а именно министърът, за да види какво е финансовото състояние, каква е финансовата дисциплина. Като има нарушения, естествено, че ще се сменят хора, които не си вършат работата", каза Атанасова.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
630 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини