Съдът изиска цялата медицинска документация на Алексей Петров

  • 18 юни 2012 14:57

  • 904
  • 1
Съдът изиска цялата медицинска документация на Алексей Петров
©

Софийски градски съд поиска от директора на затворите цялата медицинска документация на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Това стана по настояване на адвокатите на Петров по време на заседание по делото „Октопод".

Според прокурор Светозар Костов подсъдимият е в добро здравословно състояние, както е бил и преди. Но очевидно има лекари от „Токуда болница" (известна е връзката на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна с тази болница, той винаги иска да бъде преглеждан и лекуван само там) , лекари, които вероятно ще посочат влошено здравословно състояние. Този филм сме го гледали през 2010 година, когато трябваше да има три неотложни операции на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, нито една от тях до момента не е направена, каза още той, цитиран от БНР.

От своя страна защитникът на Петров - адвокат Васил Василев, заяви, че са искали соченият за глава на октопода да бъде прегледан от лекари, които досега са го лекували, в периода, докато е бил на свобода. Те са извършили прегледа след като съдът разпореди и са направили съответните вписвания в здравния картон. Никой от нас не е чел това, което са констатирали и се надявам, че утре, както съдът го изиска, този материал ще постъпи и ще видим каква е ситуацията.

Последвайте канала на

904 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.06.19 | 21:10

1
ДА БЪДЕ ПРЕБИТ С КАМЪНИ ПУБЛИЧНО ТАЯ МАСТИЯ

Добави коментар

Водещи новини