Лекари ще бдят над Алексей Петров

  • 14 юни 2012 18:56

  • 2753
  • 11
Лекари ще бдят над Алексей Петров
© Булфото

Водещи специалисти от „Токуда” и „Пирогов” ще консултират незабавно Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна по разпореждане на съдия Румяна Ченалова.

Това става, след като защитата на основния подсъдим по делото “Октопод” няколко пъти изтъква влошеното му здравословно състояние. Съдията запозна всички в съдебна зала със здравния статус на Петров, който е видимо отслабнал. Той е постъпил в болницата на затвора в София на 4 май с диагноза двуетажна дискова херния.

Там е престоял до 22 май. Има изготвени епикризи, удостоверяващи поставените диагнози, проведеното лечение и назначените изследвания. Препоръчано е провеждането на физиотерапия. След изписването Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е поискал консултации с невролог заради силни болки в кръста. При направения преглед е установена дископатия на лумбални прешлени. На 1 юни е проведена консултация с ортопед и са констатирани данни за подагра и артрит. За по-обстойно изследване е назначен скенер на таз и бедро.

Последвал нов преглед с ортопед, който се е запознал със стари изследвания на Петров, според които той има проблеми в лявата тазобедрена област и ляво коляно, страда от косартроза.
Според лекаря състоянието на пациента не изисква спешни изследвания и назначил рентгенография, която да установи има ли динамика на заболяванията. 4 дни по-късно Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна се е оплакал от силна болка в лявата сакрална област и десния крак.

Ден по-късно лекарите от затворническата болница му назначили скенер и ядрено-магнитен резонанс, които да бъдат направени на 4 юли в МВР болница.

Адвокат Лулчева обаче изрази нежеланието на клиента си тези изследвания да бъдат направени точно в това лечебно заведение заради влошените отношения на бившата барета с МВР.

В крайна сметка градските съдии разпоредиха Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна да бъде прегледан от посочените от неговите адвокати специалисти.

Съдия Румяна Ченалова смята, че няма никакви пречки и дори е необходимо да бъдат направени тези консултации с външни специалисти, като посочи, че болницата в затвора не разполага с необходимите техника за извършване на специализирани изследвания.

На днешното заседания бяха разпитани двама свидетели - Николай Въжаров и Вълко Вълков, не се явиха други двама редовно призовани - Петър Петров и Катерина Ножарова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2753 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
хасаната

2012.06.16 | 19:19

11
МНОГО Е БОЛЕН ЧОВЕКОТ
Зевзек

2012.06.16 | 19:05

10
Утре: "Съдиите разпоредиха Алексей Петров да бъде освободен".
СДС

2012.06.16 | 19:05

9
Колко е платил за това решение?

2012.06.16 | 19:05

8
Еми то в ежедневието човек пренебрегва здравното състояние, ама като е в затвора и няма какво а прави... що пък да не го погледне... може нищо да му няма, ама все пак ще го погледне.. "Килърите", "Ромският Цар" всички до един се разболяха след като влязоха в затвора..
Стоянов

2012.06.16 | 18:58

7
май се оказаха прави тия дето отдавна казваха ,че проблема не е в МВР ,а в съдебната система!А повечето от висшите съдии и все още гл.прокурор са от времето на агента Гоце! затова и досега се спъват всички усилия за правосъдие - всички се пускат! Обе замирише ли ти на комунизъм е почне ли да ти червенее пред окото - значи е гнило!Затова 20 год.няма осъден олигарх или едър мафиот - всички са червени! Смърт на комунизма . свобода на народа!

2012.06.16 | 18:57

5
Е, не случайно Цветан Цветанов критикува най-много съдиите.

2012.06.15 | 21:28

1
Едно време такива глупаци и завистници като теб са говорили същите неща за капиталистите по време на "народния съд" и селд това са им заграбили имуществото и парите наготово.Май ти се иска да избиеш всички и ти като комунистите да заемеш тяхното място ,нали?Кой е паразита в случая,тогава,а?

2012.06.16 | 18:58

6
Бийте му една инжекция от ония за ефтаназията и се отървете най после от тоя паразит кво се чудите!!!

2012.06.16 | 18:57

4
Той е пълна развалина с тези диагнози. Хахаха, голям цирк, няма що!
загрижен за здравето на помака

2012.06.16 | 18:57

3
Изпратате му доктор Менгеле - само той ще го излекува отведнъж!
КУРЕ БАБИЛЕЙКИН

2012.06.16 | 18:57

2
На Маргина дископатията му мина с терапия на морето с джет!Предлагам и на ''ТРАКТОРИНИ''да му назначат такава........

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини