Елвис оживява

  • 07 юни 2012 13:02

  • 778
  • 0
Елвис оживява
©

Кралят на рока Елвис Пресли ще оживее отново, след като компанията "Digital Domain Media Group" (DDMG), която организира легендарния холограмен-концерт на рапера Тупак Шакур на фестивала "Коачела" миналата година, подписа договор с "Elvis Presley Enterprises" за организирането на серия от събития с холограмен образ на рок-легендата, съобщава bTV.

DDMG, прочула се със специалните ефекти за филмите „Титаник”, „Тронсформърс” и „Трон”, и компанията "CORE Media Group", която е собственик на "Elvis Presley Enterprises", са подписали договор за „продуцирането на серия холограмни образи на Елвис Пресли за участие в цяла гама проекти в областта на развлеченията – спектакли, участия във филми и телевизионни продукция по цял свят”.

Появата на Тупак на фестивала "Коачела" беше впечатляващо събитие както за публиката, така и за професионалистите, и мнозина спекулираха, че този опит ще доведе до пресъздаването в холограмен вид на редица покойни вече музикални изпълнители.

Елвис Пресли умира през 1977 г. Първият си студиен албум издава през 1954 г., като оттогава е продал над 1 млрд. албума по света.

Последвайте канала на

778 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини