Все още е неизвестна съдбата на работниците от взривения склад

  • 07 юни 2012 07:21

  • 1057
  • 4
Все още е неизвестна съдбата на работниците от взривения склад
© Булфото

И до този момент остава неизвестна съдбата на тримата работници от склада за обезвреждане на боеприпаси, който се взриви във вторник край пътния възел „Петолъчката".

Снощи търсенето беше спряно с настъпването на нощта. От тази сутрин акцията по издирването на тримата ще бъде възстановена, увери областният управител на Ямбол Димитър Иванов.

За да се направи по-обстойно претърсване на района, трябва да минат 24 часа от последния взрив.

Остава спряно движението по пътя София – Бургас в района на пътен възел „Петолъчката”, заради взривовете в склада за боеприпаси край стралджанското село Лозенец от вторник.

Екипи на "Пътна полиция" обезпечават обходните маршрути, които са: От София за Бургас - КПП отклоняват целия трафик към Ямбол - през Зимница - Стралджа - Лозенец; От Бургас за София маршрутът е Лозенец - Стралджа - Зимница; Пътуващите от Котел се отбиват в Сунгурларе - Карнобат - Айтос - Бургас.

Затворен е и пътят Омуртаг – Котел, заради предприетите мерки в района на пътен възел "Петолъчката". Най-близката възможност за преминаване е през Прохода на републиката.

Последвайте канала на

1057 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ioi

2012.06.07 | 10:20

4
какво търсене бе то е повече от ясно че тези хора са изгорели и разпръснати като............... ДАНО ГРЕША !!!!!!! Какво недоразумение е тая фирма и военни и държава.................. Къде ще бъдат ?!Скрили са се из полето и горите ?!
пагон

2012.06.07 | 09:54

2
Ти си наистина риба. След тези взривове дали е останало нещо от това твое видеонаблюдение.

2012.06.07 | 09:54

3
То остана и да пазят DVR-а във взривения цех и военното малоумие ще е пълно! В нормалните държави се пази в сървъри в минстерството..

2012.06.07 | 09:54

1
Уффф съвсем ни вземат за риби! Нали има видеонаблюдение, дори могат да изкара кой кога и къде е бил в момента на взрива и какво е станало с него.... Не било ясно, та дрън, дрън...

Добави коментар

Водещи новини