Сидеров: Македония продължава да се гаври с нас, а ние си мълчим

  • 01 юни 2012 11:08

  • 1825
  • 5
Сидеров: Македония продължава да се гаври с нас, а ние си мълчим
©

Изключително неправилно е поведението на българското правителство по отношение на антибългарската кампания, която върви в Македония, заяви лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в декларация от парламентарната трибуна.

Сидеров уточни, че декларацията, която представя в Народното събрание, е съвместна с ВМРО - БНД.

Атакистът критикува и поведението на Николай Младенов и неговото мълчание относно случващото се в Македония. Според него, българското правителство няма позиция по въпроса.

"Гаврата с българската история в Македония продължава", каза Сидеров. Той поиска да се промени съдържанието в македонските учебници, което насажда насилие и омраза срещу българите.

"Македония първо трябва да реши проблемите си, за да продължи пътя си към НАТО", каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1825 5

Коментари 5

Добави коментар

2012.07.01 | 13:39

5
И сигурно Сидере ще кажеш, че тези гаври са почнали след 2009 г. а? И по времето на Костов имаше гаври и по времето на тройката ама никое от тези правителства не си помръдна пръстa да им каже нещо.
siderov forever.

2012.07.01 | 13:39

4
siderov forever.

2012.07.01 | 13:39

3
ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ВЕЛИКАН ! От всички политици само той казва истината и не се страхува да застане зад думите си. Поклон, г-н Сидеров
Самуил

2012.07.01 | 13:39

2
Браво бе Волене!

2012.07.01 | 13:39

1
Волене, проблема с БЮР Македония ще бъде решен, когато тази фалшива и измислена държавица престане да съществува в сегашния си престъпен вид! Македония трябва да бъде Швейцария на Балканите, тоест в нея да се говори на поне два официални езика, единият от които задължително да е българският! Всичко друго не е приемливо, особено сегашното състояние на "древен" великомакедоноиден краен шовинизъм! Тези промити мозъци трябва да ядат здрав пердах, за да им дойде акъла в главата и никакви призиви за толерантност и преосмисляне от тяхна страна няма да свършат работа. Декларацията е добра, но нереалистична.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини