Продават гроба на Елвис Пресли

  • 29 май 2012 12:43

  • 3022
  • 1
Продават гроба на Елвис Пресли
©

Гробът на краля на рока Елвис Пресли ще бъде продаден на търг. Един щастлив почитател ще може да си купи възможността да бъде положен след смъртта си в частната крипта, където първоначално беше заровено тялото на певеца след смъртта му през 1977 г., пише "Стандарт".

Тялото на Елвис беше погребано в гробището Форест Хил в Мемфис, щата Тенеси, за около два месеца, след което беше преместено в дома му в Грейсланд, на около 8 км от Форест Хил. Началната цена за наддаването на 100 хил. долара и тя включва отварянето и затварянето на свода и криптата за погребението, мемориален надпис и използване на параклиса за погребална служба.

"Смятам, че ако сте изключителен фен на Елвис Пресли, това е добра възможност. Само един човек ще може да каже: "Хей, ще бъда погребан на мястото, където беше погребан Елвис Пресли", заяви Дарън Джулиън, организатор на търга "Музикални икони", в рамките на който ще бъде продаден лотът.

Майката на Елвис - Гладис, която почина през 1958 г., беше погребана в същата крипта, но тялото й беше преместено в Грейсланд. Оттогава оригиналната крипта остана празна. Търгът ще се състои в Лос Анджелис на 23 юни.

Последвайте канала на

Novini.bg
3022 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
USA

2013.12.08 | 09:39

1
За пари американците ще продадат и гробовете на майките си ......

Добави коментар

Водещи новини