И Кристалина Георгиева оглежда щетите в Пернишко

  • 28 май 2012 07:28

  • 569
  • 1
И Кристалина Георгиева оглежда щетите в Пернишко
© Булфото

Министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и еврокомисарят за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование ще посетят най-засегнатите от земетресението села - Дивотино и Мещица.

Те ще огледат щетите, нанесени от земния трус и ще се срещнат с пострадалите хора. Вчера стана ясно, че правителството ще отпусне допълнително 5 млн. лв. от бюджета за пострадалите от земетресението държавни и общински сгради. Две детски градини и едно училище в Пернишко са сред най-тежко пострадалите.

Според финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи до вторник-сряда се очаква пълната информация по какъв начин ще се финансират пострадалите.

Последвайте канала на

569 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.05.28 | 11:11

1
За тази госпожа нашите нещастия никога не са достатъчно големи, за да поиска помощ от Европа! Лицемерна чиновничка!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини