Сергей Станишев: ГЕРБ създава чудовища (видео)

  • 20 май 2012 13:47

  • 4765
  • 29
Сергей Станишев: ГЕРБ създава чудовища (видео)
©

Конгресът ни опроверга някои много мрачни прогнози и нагнетеното напрежение, които витаеха през последните месеци. Очакваше се да се изпокараме, да затънем в организационни спорове - благодаря ви, че истинският акцент беше поставен върху това, какво можем да направим за бъдещето на България.

Това заяви преизбраният председател на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в заключителното си обръщение към делегатите на 48-я Конгрес на партията.

Той благодари за доверието и посочи, че в бъдеще няма да пожали сили, за да го оправдае. Станишев помоли новоизбраните членове на Националния съвет на партията и новата шефка на контролната комисия в партията Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на да не използват постовете си за трамплин в кариерата. "Нека да няма задкулисни игри. Нека правим политика - да се уточним какъв проект предлагаме на България. Доволен съм, че в дебатите прозвуча ясно нуждата от промяна в страната ни. Ние сме на кръстопът - или ще се влачим на дъното на Европа, или ще генерираме нов политически модел за излизане от кризата. Все пак на този конгрес направихме първите стъпки за това. Сега действащият в Европа модел, и пренесен от ГЕРБ у нас, създава чудовища и ние не можем да приемем това. На базата и на нашия собствен опит ние трябва да направим крачка отвъд този модел - имаме добра база за това", каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той обяви, че БСП трябва да работи за данъчна реформа и преосмисляне на здравния модел, отмяна на пенсионната реформа на ГЕРБ, програма за възраждане на земеделието, ускорено въвеждане на електронните услуги в администрацията и ако такава е волята на гражданите на евентуален референдум - рестартиране на проекта "Белене". Лидерът на БСП призова да няма реваншизъм от страна на победителите към победените за различните постове в партията на конгреса.

"Ако преди конгреса казах, че цяла България само нас гледа, сега казвам, че ще ни гледа още по-внимателно. Само чрез реални действия може да накараме хората да ни повярват", каза в заключение Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4765 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
до психолога

2012.05.22 | 18:06

29
Аз пък си помислих ,че отговаряш на Миленчето от пост7 .Виж тя определено има нужда от помощ . Вижте там нещо съберете малко парички за хапчета да не ви излага така агитката.
Мартин Славов

2012.05.22 | 18:05

28
Станишев, виж сега няма да гласувам ГЕРБ и ще гласувам за вас, ама да се разберем какво получавам. Не че искам да ти извивам ръцете, ама и моят глас има цена. Аз,не съм мислил по въпроса, ама кажи какво предлагаш. 100 000 устроиват ли те? Пак ти казвам, не искам да ти извивам ръцете. За останалото ще се разберем когато вземеш власта. Сериозно си помисли!!!
ГЕРП ПАК СЕ УСРААА

2012.05.22 | 18:05

27
Станишев бръкна много на вътре в гъзовете на бОКО МУТРАТА и Цецо мръсното Ухо 3 дни медиите пишат и излъчват конгреса на БСП може ли така ДИВИЯТ ДИКТАТОР да го няма по телевизията.мухахааааа
факт

2012.05.22 | 18:05

26
Или си бил в НДК, или нямаш телевизор. Даваха Бойко от Габрово, пак ви направи за смях като каза: "Повече хора гледат карнавала в Габрово, отколкото карнавала в НДК" и то въпреки лошото време.
КЪМ 23

2012.05.22 | 18:05

25
ТИ СИ ТОЧНО КОПИЕ НА БОКО МУТРАТА ИЛИ БОКО ТЪПОТО...
Коментатор на гербави гайди

2012.05.22 | 18:05

24
сега да открехна малко болните гербави мозъци на политика! Тарикати, насрани с речник, като на башибозук (буквално превод от турски език означава "развалена, болна глава")! Та така другарье гербарье, може и Станишката да е осрал се цоциалист, но болната истина за вас, минзухари, е че все пак и най-осралия се цоциалист е някакси по-чист и по-малко вреден за майка Ббългария, от вас рапончета, както и от главния рапон и финансовия социопат разбира се! Ето това ако вземете да си го набиете в тиквите, а и отзад - ЩЕ ВИ ОЛЕКНЕ! Съвестта ви ще се прочисти малкичко и ще започнете да виждате нещата малко реалистично в сравнение с досега! ОК?
Коментатор на бесепарски зурни

2012.05.22 | 18:04

23
Понаучил си турски, ама не се надявай че ще имаш шанса да го усъвършенстваш. Просто нямате шанс за нова коалиция с Доган, а със зурните си пискайте колкото щете Бългрина си обича гайдата!!! Анадъму??????
търсете баячка

2012.05.21 | 22:37

21
Станишко е уплашен. ГЕРБ му изкараха акъла окончателно. Вече и чудовища му се привиждат.
НАРОДА

2012.05.22 | 18:04

22
"Трябва да направим крачка отвъд сега действащия в България политически модел"! А дано, направете я най после тази крачка и се махнете с модела си от България!!! Стига експерименти с Българския народ, не сме ви бели мишки. Вървете да експериментирате със себе си в далечния Сибир. Само там опитите ви няма да вредят на България и човечеството!!!
С. Станишев

2012.05.21 | 18:55

20
Аз ще бъда ГАНГСТЕР, нема да съм ХАМСТЕР.
POSOKA.....

2012.05.21 | 15:07

19
SERGO SUBIRAI SI BAGAJA I IZBIRAI.......IZTOK,ZAPUD, SEVER,IUG........
.

2012.05.21 | 15:07

18
Не се впрягай Станишка, нали знаеш че криза няма. Не се хаби да мислиш планове
ХАМСТЕРО С АЛКАТА ЛИ РАЗПРАВЯ

2012.05.21 | 15:07

17
ПРИКАЗКИ ОТ 1001 НОЩ??? ГОЦЕ ТАЯ НОЩ ТРЯБВА ДА ГО Е ИЗПРАСКАЛ - ОБРЕМЕНИЛ, НАДУЛ КАТ КАБА ГАЙДА И СЕГА ОЩЕ ИЗПУСКА "МЕШАНО", ТА ЗАТОВА НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБИРА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини