Шефът на ГДБОП: Владимира Янева ще се движи с охрана

  • 19 май 2012 06:50

  • 3094
  • 2
Шефът на ГДБОП: Владимира Янева ще се движи с охрана
© Булфото

Антимафиот номер едно Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна съобщи, че след заплахата за живота на съдия Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в тя вече ще бъде с постоянна охрана.

Само седмица, след като Антон Петров-Хамстера престоя в ареста 24 часа, защото заедно с Митьо Очите уговарял похищение срещу началник в ГДБОП. Вчера антимафиотите отново привикаха съпроцесника на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

“Беше получена информация, че е проведена среща, в която след като е променена мярката на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна са коментирали и са уговаряли физическото ликвидиране на съдия Янева”, обясни пред БНТ Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна. От ГДБОП поясняват, че при подобна информация първата им задача е да предотвратят престъплението, а не да събират доказателства и да подвеждат заговорниците под наказателна отговорност.

Флоров обясни, че съдия Янева ще бъде с охрана, докато отпадне необходимостта за това. "От анализа, който сме извършили ние и от получената оперативна информация от източника, може да предположим, че информацията е доста сериозна и доста актуална", заяви той.

Според антимафиот номер 1 висши полицаи и магистрати стават мишени тогава, когато пречат на разследвани и подсъдими да се измъкнат от справедливостта на Темида.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3094 2

Коментари 2

Добави коментар
4567

2012.05.27 | 10:40

2
ПРАВИЛНО,ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ "НАРОДНАТА ЛЮБОВ".НАПОСЛЕДЪК ЗАБЕЛЯЗВАМ КАК ВСИЧКИ КОЛКО МНОГО ВИ "ОБИЧАТ".
ac

2012.05.27 | 10:40

1
на цецо няма да му стигне охраната да охранява служебно всичките си близки и приятели

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини