Сергей Станишев призова Мартин Славов да се оттегли като делегат на Конгреса на БСП

  • 17 май 2012 17:45

  • 1431
  • 8
Сергей Станишев призова Мартин Славов да се оттегли като делегат на Конгреса на БСП
©

Призовавам председателя на Общинския съвет на БСП в Сливен Мартин Славов да се откаже от участие в 48 Конгрес на БСП и да върне делегатската си карта в централата на БСП.

Това заяви председателят на НС на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по повод изнесените данни в пресата за задкулисни договорки на Мартин Славов. Според лидера на БСП мярката е наложителна, защото съмненията срещу председателя на Общинския съвет на БСП в Сливен уронват престижа на цялата партия. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на заявява, че ако Мартин Славов не се оттегли доброволно като делегат, той ще сезира Конгреса да прекрати правомощията на Славов като делегат.

Председателят на НС на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на приканва още утре Общинският съвет на БСП да заеме позиция по случая.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1431 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ДВЕТЕ ЧЕРВЕНИ ПОМАШКИ СВИНИ ОТ 11 И 12

2012.05.18 | 21:21

8
нали ви казах, да не мислите и да си пазите чоторите за идните поколения - изкопаеми недни. То човек да въ изтроши и изкорми е най лесната работа, ама какво ще изучават хората в бъдеще, за най гнусната и противна част от развитието на човека - комунистическите свини.
cvetan 0888400131

2012.05.18 | 19:48

7
martine az sam s teb
parvanofil

2012.05.18 | 19:48

6
az sam za parvanov
За 1 и 2 коментар

2012.05.18 | 19:29

2
ГЕРБ СИ ОТИВА независимо от поръчаните и платени социологични проучвания и медиен монопол. Оценени са реално -получиха двойка на изборите в Кюстендил.Само 34% са гласувалите ,а управляващата партия получи 10%. Кюстендил е средно-статистически град в България, със сериозно влияние на силовите групировки ,но въпреки това гражданите ги преодоляха.Това е пътя-обединени за по-добър живот .Хората невярващи,пасивни или примирени са около 60%.Тази сила обединена около цел,начин за реализиране,гаранции и нови лица, издигнати по критерии-морал и професионализъм по избирателни райони,ще постави края на прехода и началото на Пълна Промяна в управлението на държавата. Това ще се случи само при активна гражданска борба срещу мутрите окупирали България с международна подкрепа. Това ще хвърли в паника партиите монополизирали властта. До редовните избори 2013 има повече от година и тези реални 10% -сега,заедно ще променим на 1%. Успеем ли ,ще променим системата и тогава никога няма да допуснем във властта търговците на човешки души.

2012.05.18 | 19:47

5
Докато всички от 3-ната коалиция -предатели и продажници на България не си отидат, аз гласувам за най-малкото зло - ГЕРБ, както и мнозинството НЕ-купени, НЕ-докарани от Турция гласуващи хора. Но като гледам децата им колко настървено пишат под всяка новина и пляскат оценки... няма да е скоро. Съответно могат да се приготвят за още един-два мандата в опозиция. хахахахааха
БСП ли става??????????????

2012.05.18 | 19:28

1
Наивник, ти да не би да си чел "Защото сме Социалисти"? Само там и никъде другаде може да пише такива простотий, а те са много вредни за човешките наивни души и ги води до умопомрачение и халюцинаций! Съветвам те да прочетеш за "Червената шапчица", това е по добро четиво за тебе!
БСП ли става??????????????

2012.05.18 | 19:30

3
Алоооооооооо, Станишев! Ако Мартин Славов уронва престижа на цялата партия, ти направо го сриваш!!! Обричаш я на още една петилетка в ОПОЗИЦИЯ и още много пари за купуване на гласове. БСП няма алтернатива докато ти си и лидер. Осъзнай провалите си и се оттегли с достоинство. Сега е момента, защото още едни загубени избори ще те унищожат тотално...

2012.05.18 | 19:30

4
Няма да се оттегли, освен с краката напред. Най-много да преименуват партията на НДСП - Национално Движение Станишев Първи.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини